Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultima reacţie a lui Dan Petrescu despre oferta primită de la Răzvan Burleanu! ”Mă ţin de cuvânt, o să vorbesc cu el!”

Ultima reacţie a lui Dan Petrescu despre oferta primită de la Răzvan Burleanu! ”Mă ţin de cuvânt, o să vorbesc cu el!”
Comentarii

Dan Petrescu a fost ofertat de FRF pentru a prelua postul de selecţioner al României, dar antrenorul CFR-ului nu a oferit un răspuns clar.

CFR Cluj a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Chindia Târgovişte, într-un meci din etapa a XVIII-a a Ligii 1. La finalul partidei, Dan Petrescu a declarat că încă nu a discutat cu Neluţu Varga despre acest subiect, dar o va face după ultimul meci al CFR-ului din acest an. 

”Mă ţin de cuvânt, o să vorbesc cu el!”

”Lumea zice ce vrea, e democraţie. Respect orice declaraţie. Dacă nu se ajunge la jigniri, eu respect orice declaraţii. Nu am vorbit cu patronul echipei despre oferta FRF, mă ţin de cuvânt, o să vorbesc cu el după ultimul meci.

Mai avem trei meciuri în campionat şi unul în Conference League. Eu vreau să mă concentrez la munca de aici, mă cunoaşteţi, sunt profesionist 100%. Nu vreau să mă gândesc la altceva, mă gândesc doar la CFR Cluj”, a spus Dan Petrescu, la finalul meciului. 

CFR Cluj este lider în clasament, cu 48 de puncte, în timp ce echipa de pe locul doi, FCSB, are 37 de puncte şi un joc mai puţin. Poziţia a treia este ocupată de FC Voluntari, care are 28 de puncte (17 jocuri). Chindia este pe poziţia a zecea, cu 19 puncte.

Afla mai multe despre: dan petrescu-răzvan burleanu-cfr-românia 

viewscnt
Articole similare