Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultima şansă a lui Romelu Lukaku la Chelsea! ”Are şase săptămâni să-şi salveze cariera! Te uiţi la Timo Werner şi el nu renunţă!”

Ultima şansă a lui Romelu Lukaku la Chelsea! ”Are şase săptămâni să-şi salveze cariera! Te uiţi la Timo Werner şi el nu renunţă!”

Chelsea

Comentarii

Romelu Lukaku nu a reuşit să se ridice la nivelul pe care Chelsea îl aştepta de la el, iar în acest moment, nu se ştie exact dacă belgianul mai are vreun viitor în echipa londonezilor.

Lukaku a început în forţă la Chelsea şi a marcat chiar la debut în marele derby cu Arsenal. Totuşi, într-un timp scurt, evoluţiile sale au scăzut din punct de vedere al calităţii, iar locul lui în echipă a fost luat de alţi jucători. 

Mai mult decât atât, Lukaku şi-a pus toţi fanii lui Chelsea în cap, după ce în această vară a dedicat într-un interviu dragostea lui Inter şi a spus că se va întoarce la gruparea din Italia. 

Joe Cole, legenda lui Chelsea, a vorbit despre situaţia lui Lukaku de la Chelsea. Mijlocaşul care a jucat vreme de 7 sezoane pentru londonezi a făcut o comparaţie între belgian şi Timo Werner. Cole consideră că Lukaku mai are 6 săptămâni la dispoziţie pentru a-şi salva cariera de la Chelsea. 

”Are şase săptămâni să-şi salveze cariera! Te uiţi la Timo Werner şi el nu renunţă!”

”Lukaku are şase săptămâni să-şi salveze cariera la Chelsea. Te uiţi la Timo Werner şi el nu renunţă. Lukaku vrea să fie acel punct central, dar a ratat această şansă. Când nu merge pentru tine, nu merge”, a spus Joe Cole, citat de The Sun.

În actualul sezon, Lukaku a reuşit să joace în 37 de meciuri pentru Chelsea, a înscris 12 goluri şi a oferit două pase decisive. 

Afla mai multe despre: chelsea-lukaku-werner 

viewscnt
Articole similare