You are here:

”Ultima şansă!” Presiune pe jucătorul FCSB-ului înainte de meciul cu FCSB! Cine poate pierde echipa în cazul unui joc prost: ”Persona non grata”

”Ultima şansă!” Presiune pe jucătorul FCSB-ului înainte de meciul cu FCSB! Cine poate pierde echipa în cazul unui joc prost: ”Persona non grata”

FCSB

Comentarii

Vlad Chiricheş (34 de ani) a revenit în ”11-le” FCSB-ului, la aproape o lună distanţă de la meciul cu LASK Linz, precedenta partidă în care a bifat minute în tricoul campioanei.

Vlad Chiricheş va începe partida cu RFS din Europa League încă din primul minut, deşi a fost ”uitat” în ultimele trei partide de campionat şi a intrat în gura patronului Gigi Becali.

Cu toate acestea, Elias Charalambous va miza pe experienţa fostului fundaş de la Napoli în faţa campioanei Letoniei şi a alcătuit un prim 11 cu câteva surprize în blocul defensiv.

Meci de totul sau nimic pentru Vlad Chiricheş?

Marius Baciu, fostul fundaş al Stelei, este de părere că partida cu RFS ar putea fi crucială pentru Chiricheş în vederea partidelor ce vor urma în acest sezon, având în vedere criticile lui Gigi Becali la adresa jucătorului său.

”Pentru noi, fundaşii, era o plăcere să fie terenul în aşa fel. Un teren impecabil, fenomenal. Sper să fie de bun augur pentru noi, pentru că FCSB este o echipă care pasează, căreia îi convine jocul combinativ.

(n.r. despre linia de fund: Popescu, Chiricheş, Dawa, Radunovic) Toată lumea se întreabă cum de apare Chiricheş. Pe mine mă bucură foarte mult, pentru că din jucătorul care a devenit persoana non grată, apare titular şi este un avantaj pentru el. 

Are ultima şansă de a demonstra. Va fi o situaţie interesantă de a arăta cu adevărat valorea lui.

Pe Popescu cred că l-au ales din anumite cauze. Bănuiesc că este o anumită problemă. RFS este o echipă masivă, care, chiar dacă nu face parte dintr-un campionat valoros, dar vreau să spun că sunt masivi şi au foarte puţine meciuri pierdute în campionatul lor şi în Europa.

Nu va fi uşor. Sper şi cred în experienţa lor (n.r. a fundaşilor) Pot să compenseze lipsa de jocuri prin experienţa lor. Dacă va juca bine Chiricheş, va şterge cu buretele tot ce s-a întâmplat în ultima perioadă”, a spus Marius Baciu, înainte de FCSB - RFS.

Afla mai multe despre: fcsbsuperligabaciuvlad chiricheş 

viewscnt
Articole similare