You are here:

Ultima zi de mercato: PSG a oficializat împrumutul lui Mauro Icardi de la Inter. Toate detaliile afacerii

Ultima zi de mercato: PSG a oficializat împrumutul lui Mauro Icardi de la Inter. Toate detaliile afaceriigalerie foto
Comentarii

Telekom Sport vă prezintă cele mai tari mutări din ultima zi de mercato din Europa.

UPDATE MARŢI 00:00 | Mauro Icardi a fost împrumutat de PSG de la Internazionale Milano. Francezii au opţiunea de a-l transfera definitiv la finalul sezonului, pentru 70 de milioane de euro. În caz că nu activează opţiunea de transfer, PSG trebuie să plătească şapte milioane de euro pentru împrumutul pentru acest sezon. Icardi va avea un salariu de şapte milioane de euro în primul an, după care opt milioane în cel de-al doilea şi zece în cel de-al treilea.

UPDATE 21:30 | Ante Rebic, de la Eintracht Frankfurt la AC Milan. Italienii plătesc cinci milioane de euro pentru a-l împrumuta pe croat până în 2021.

 

 

UPDATE 21:00 | Nikola Kalinic, împrumutat de Atletico Madrid la AS Roma. Gruparea italiană plăteşte două milioane de euro pentru împrumutul atacantului croat, având şi opţiunea de a-l transfera definitiv la finalul sezonului, pentru nouă milioane de euro.

 

 

UPDATE 20:32 | Yevhen Konoplyanka a semnat cu Şahtior Doneţk.

 

 

UPDATE 20:00 | Rafinha şi-a prelungit contractul cu FC Barcelona, însă a fost împrumutat la Celta Vigo.

 

 

UPDATE 19:00 | Keylor Navas, oficial la PSG: "Real Madrid şi Paris Saint-Germain au ajuns la un acord pentru transferul lui Keylor Navas", anunţă gruparea spaniolă, prin intermediul unui comunicat publicat pe site-ul oficial. Totodată, Real Madrid a confirmat transferul lui Alphonse Areola de la PSG.

 

 

UPDATE 18:30 | Cluburile Brighton şi Galatasaray au anunţat împrumutul lui Florin Andone la gruparea Cim Bom. Internaţionalul român va primi un salariu de 2,5 milioane de euro pe sezon la Galata, care plăteşte 700.000 de euro pentru împrumutul său.

 

 

UPDATE 17:00 | Clubul Real Madrid a înregistrat la Ligă transferul portarului Alphonse Areola, care merge pe Santiago Bernabeu sub formă de împrumut de la Paris Saint-Germain, în cadrul afacerii care îl trimite pe goalkeeper-ul madrilenilor, Keylor Navas, la Paris.

UPDATE 15:30 | Atacantul mexican al echipei West Ham United Javier Hernandez "Chicharito" a semnat un contract pe trei sezoane cu FC Sevilla. Cel mai bun marcator din istoria selecţionatei mexicane (51 goluri în 108 meciuri), fostul atacant de la Chivas, Manchester United şi Leverkusen revine în La Liga, unde a mai jucat un sezon pentru Real Madrid în 2014-2015. El va întări atacul andaluzilor, care i-a transferat în intersezon pe Wissam Ben Yedder (Monaco) şi Pablo Sarabia (Paris-SG).

UPDATE 15:00 | Henrikh Mkhitaryan, împrumutat de Arsenal la AS Roma.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: transferuri 

viewscnt
Articole similare