Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimatum pentru Ianis Hagi. Edi Iordănescu l-a avertizat: ”Nu poate să continue aşa!”

Ultimatum pentru Ianis Hagi. Edi Iordănescu l-a avertizat: ”Nu poate să continue aşa!”

Echipa națională

Comentarii

Echipa naţională a României a terminat la egalitate vineri seara, pe teren propriu, scor 1-1, cu naţionala Irlandei de Nord, într-un meci amical disputat la Bucureşti. Oaspeţii au deschis scorul pe Arena Naţională, prin Reid, în minutul 7, după un contraatac pornit de la Bradley. Românii au reuşit egalarea în minutul 24, când Dennis

Edi Iordănescu, mesaj pentru Ianis Hagi

Man a preluat în careu şi a tras puteric, învingându-l pe portarul nord-irlandez Conor Hazard. Tot Man a mai şutat odată la poartă, în minutul 38, însă George Puşcaş s-a aflat în calea balonului, blocându-l involuntar.

În repriza secundă fazele clare de gol au lipsit de partea ambelor formaţii, iar scorul final a fost egal, 1-1.

  • Pentru România urmează amicalul de la Madrid, cu echipa Columbiei, de marţi, 26 martie.

Edi Iordănescu a fost întrebat şi despre situaţia lui Ianis Hagi, selecţionerul i-a dat un ”ultimatum”, având în vedere că evoluează extrem de puţin în La Liga.

„I-am dat mai multe minute decât a fost el obişnuit să primească la club. Iar eu cred că merită mai multe minute şi la club! Eu ştiu cât de mult l-au dorit cei de acolo. Din ce am discutat şi eu cu el şi din ce am simţit, e foarte conştient că nu poate să continue aşa!

Trebuie să meargă să facă ceva să se impună! Echipa e oarecum liniştită, în obiectiv (n.r. - Alaves), poate trebuie să aibă din nou o discuţie şi cu antrenorul, poate trebuie să vadă ce doreşte şi clubul pentru a primi şanse.

Nu poate să joace patru minute, şase minute... Mai sunt mai puţin de două luni şi vine Europeanul! Va fi foarte greu!

Azi, spre bucuria tuturor, a intrat mult mai bine decât probabil se anticipa, ţinând cont de cât de puţine minute a avut. Dar a intrat cu entuziasm, cu dorinţă de a demonstra şi a produs câteva momente bune.

Însă el, la fel ca Raţiu, Moldovan... Are o misiune foarte dificilă! Radu Drăguşin, care... Se simte când nu joci, când nu ai continuitate. Trebuie să ducă să facă eforturi, să lupte pentru poziţia lor, să se impună ca să poată fi în continuare soluţii foarte importante pentru noi, cum au fost în toată campania”, a afirmat Edward Iordănescu, în conferinţa de presă de la finalul partidei de vineri seara.

Afla mai multe despre: edi iordănescuianis haginaţionala româniei 

viewscnt
Articole similare