Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimatum pentru Nagelsmann. Ce trebuie să facă antrenorul pentru a rămâne pe banca Germaniei şi la EURO 2024

Ultimatum pentru Nagelsmann. Ce trebuie să facă antrenorul pentru a rămâne pe banca Germaniei şi la EURO 2024
Comentarii

Julian Nagelsmann trebuie să câştige meciurile amicale din luna martie, cu Franţa şi Olanda, pentru a rămâne selecţionerul Germaniei la EURO 2024, pe teren propriu, a sugerat Dietmar Hamann, fost fotbalist al acestei naţionale.

Hamann a declarat, la Sky TV, că naţionala Germaniei nu a făcut niciun progres în cele patru meciuri de la numirea lui Nagelsmann, iar acesta trebuie să obţină rezultate bune la partidele din martie.

"Dacă lucrurile nu merg bine, atunci Julian Nagelsmann nu va fi selecţioner la Campionatul European. Asta nu se poate întâmpla, nu ne putem permite să facem asta", a spus Hamann duminică seara.

Meciurile cu Franţa, vicecampioană mondială în 2022, şi Olanda, sunt ultimele înainte ca Germania să anunţe lotul pentru turneul final care va avea loc între 14 iunie şi 14 iulie.

Nagelsmann, fostul antrenor al lui Bayern Munchen, numit în locul lui Hansi Flick, are contract până după EURO 2024. El a început în octombrie cu o victorie cu 3-1 împotriva Statelor Unite, dar jocurile din noiembrie au adus două înfrângeri, 2-3 cu Turcia şi 0-2 Austria.

"Nimic nu funcţionează, orice ar face el. Nu ştie mai multe acum, ba poate chiar mai puţin, decât înainte de cele patru meciuri", a spus Hamann.

Hamann a opinat că Nagelsmann nu foloseşte destui jucători defensivi, după ce Germania a primit 22 de goluri în cele 11 meciuri din acest an. Fostul jucător a cerut ca selecţionerul să se bazeze pe un adevărat mijlocaş defensiv şi pe o linie de fund sudată.

"Nu trebuie să fii expert în fizica nucleară. Nu poţi construi o echipă în jurul compartimentului ofensiv. Cei mai buni unsprezece jucători nu formează niciodată cea mai bună echipă", a adăugat el.

Germania va întâlni Scoţia, Ungaria şi Elveţia în faza grupelor la EURO 2024. "Ar trebui să trecem de grupă", a spus Hamann. "Nimic nu m-ar surprinde", a adăugat el.

Afla mai multe despre: nagelsmann 

viewscnt
Articole similare