Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimatum pentru Youssoufa Moukoko. Oficialii Borussiei Dortmund, mesaj clar pentru atacant: "Semnezi sau ne despărţim"

Ultimatum pentru Youssoufa Moukoko. Oficialii Borussiei Dortmund, mesaj clar pentru atacant: "Semnezi sau ne despărţim"
Comentarii

Directorul sportiv al clubului Borussia Dortmund, Sebastian Kehl, i-a dat atacantului Youssoufa Moukoko un ultimatum ca până la finalul săptămânii să se decidă asupra viitorului său.

Contractul internaţionalului german de 18 ani va expira în iunie.

Bundesliga se reia în weekend-ul următor, iar Dortmund va juca pe teren propriu cu FC Augsburg, duminică.

''Youssoufa poate accepta acum această ofertă de a se angaja faţă de clubul Borussia Dortmund - sau ne vom despărţi'', a declarat Kehl, luni, pentru revista Kicker.

''Youssoufa şi consilierii săi ştiu că noi aşteptăm o decizie săptămâna aceasta, pentru că vrem ca această chestiune să fie clarificată înaintea primei etape (de la reluarea campionatului), astfel ca băiatul să se dedice complet provocărilor sportive'', a mai spus Kehl.

Numeroase cluburi de top din străinătate sunt interesate de Moukoko.

''A primit foarte multă susţinere din partea noastră şi a muncit foarte mult pentru a obţine succesul'', a comentat oficialul situaţia lui Moukoko.

''Ne străduim de multe luni să îi prelungim contractul deoarece suntem ferm convinşi că acest club şi această constelaţie sunt potrivite pentru perspectivele sportive ale lui Youssoufa. I-am făcut o ofertă foarte atractivă, care i-ar oferi o marjă foarte mare de dezvoltare'' , a subliniat Kehl.

Născut în Camerun, Moukoko a ajuns la Dortmund în 2016 şi de atunci a stabilit numeroase recorduri de goluri la echipele de juniori şi tineret. A făcut parte din lotul Germaniei la Cupa Mondială din Qatar.

Afla mai multe despre: moukoko 

viewscnt
Articole similare