Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimele detalii despre accidentarea Simonei Halep şi un anunţ oficial. Când va reveni la antrenamente sportiva

Ultimele detalii despre accidentarea Simonei Halep şi un anunţ oficial. Când va reveni la antrenamente sportiva

Simona Halep

Comentarii

Florin Segărceanu, căpitanul-nejucător al echipei României, a declarat că va conta pe Simona Halep la duelul împotriva Canadei, programat săptămâna viitoare. Sportiva este refăcută după accidentarea la gleznă, având nevoie doar de câteva zile de pauză pentru a se reface după efortul depus la Melbourne.

"Lucrurile nu sunt foarte grave, este o oboseală acumulată, eforta şi suprasolicitare. Nu este nimic care nu poate fi recuperat. În momentul de faţă face tratament, se odihneşte. Prima sesiune de antrenament efectiv va fi duminică sau luni. Cu siguranţă va face deplasarea la Cluj-Napoca pentru meciul de FED Cup" - a spus Florin Segărceanu. 

Florin Segărceanu, căpitanul-nejucător al echipei României, le-a convocat pe Simona HALEP (2 WTA), Sorana CÎRSTEA (36 WTA), Irina-Camelia BEGU (37 WTA) şi Raluca OLARU (45 WTA la dublu).

În mod surprinzător, Monica Niculescu, o prezenţă obişnuită în lotul României, nu a fost convocată pentru jocul cu Canada.

Întâlnirea va avea loc la Sala Polivante din Cluj, în zilele de 10 şi 11 februarie 2018, şi face parte din primul tur al Grupei Mondiale II.

Afla mai multe despre: tenisflorin segarceanucupa fedsimona halep 

viewscnt
Articole similare