Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimele detalii despre situaţia dintre Jefte Betancor şi CFR Cluj: ”Se va ajunge la un litiugiu!” | EXCLUSIV

Ultimele detalii despre situaţia dintre Jefte Betancor şi CFR Cluj: ”Se va ajunge la un litiugiu!” | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Marius Bilaşco, oficialul de la CFR Cluj, a fost prezent la Orange Sport, unde a vorbit despre situaţia lui Jefte Betancor.

Jefte Betancor (29 de ani) a fost adus la CFR Cluj la începutul acestui sezon pentru a fi unul dintre atacanţii de bază ai campioanei României, dar şederea sa nu a fost de lungă durată la formaţia din Gruia.

În sezonul trecut, Jefte Betancor a fost golgheterul solitar al Farul Constanţa, cu 16 goluri, şi al doilea al campionatului, după Florin Tănase, plecat şi el între timp de la FCSB, în străinătate.

După stagiunea foarte bună făcută la formaţia de la malul mării, atacantul spaniol s-a transferat la campioana CFR Cluj.

Totuşi, acolo nu a avut viaţă lungă, astfel că despărţirea s-a produs repede. Jucătorul a ales să accepte o ofertă venită din campionatul Ciprului, de la Paphos, aşa că Dan Petrescu i-a dat drumul, în luna septembrie.

Dar, în momentul de faţă, situaţia lui Jefte Betancor la clubul din Gruia, de care încă aparţine în acte, s-a complicat, din cauza grupării la care a fost cedat.

Oficialul formaţiei clujene, Marius Bilaşco, a dezvăluit că situaţia dintre CFR şi echipa din Cipru este neclară. El susţine că cel mai probabil se va ajunge la un litigiu între cele două echipe. 

”Se va ajunge la un litiugiu!”

”Situaţia e neclară, pentru că noi, clubul, nu am ajuns la un acord cu Pafos. Sunt opinii diferite şi cred că se va ajunge la un litiugiu între noi şi Pafos, că nu plătesc banii şi probabil ei îl vor înregistra din ianuarie. A jucat în amicale, s-a pregătit cu ei, doar că nu l-au înregistrat”, a spus Marius Bilaşco, la Orange Sport. 

15 meciuri, trei goluri şi o pasă decisivă are Jefte Betancor în tricul lui CFR Cluj. 

Afla mai multe despre: cfr-bilaşco-jefte 

viewscnt
Articole similare