You are here:

Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Ion Ţiriac. Cum se simte miliardarul | EXCLUSIV

Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Ion Ţiriac. Cum se simte miliardarul | EXCLUSIV

Tenis

Comentarii

Deşi s-a vehciulat în ultimele zile că Ion Ţiriac ar avea probleme de sănătate, fostul tenismen se simte bine şi este plecat în Germania doar pentru un set amănunţit de analize.

Ţiriac îşi ia foarte în serios sănătatea, ceea ce se reflectă în obiceiul său de a efectua analize medicale regulate. De două ori pe an, primăvara şi toamna, el îşi face un set complet de analize la o clinică de renume din Heidelberg, Germania, unde se află şi în acest moment.

Acest lucru arată cât de atent este la starea sa de bine şi cât de important este pentru el să fie în formă optimă.

În prezent, fostul tenismen se află la o clinică pentru a efectua analize, dar nu este internat în spital, ceea ce sugerează că starea sa de sănătate este stabilă. Acest tip de îngrijire proactivă este esenţială pentru oricine, dar mai ales pentru cineva care a avut o carieră activă şi provocatoare, cum este cazul său.

În plus, sâmbătă, Ţiriac va fi prezent la turneul de hochei pentru copii pe care îl organizează la Otopeni, ceea ce reflectă faptul că se află într-o stare bună de sănătate.

”Nu mănânc între patru şi şase ore în fiecare zi. Aşa mă menţin. În rest, nu fac nimic, din păcate. Eu la 43 de ani, când am spus că am terminat, am zis că nu mai pun mâna pe nicio rachetă de tenis, că nu mai alerg deloc. Mi-a ajuns, eu am alergat de 3 ori mai mult ca Năstase, de 7 ori mai mult ca altul”, a explicat Ţiriac, la emisiunea ”Prietenii lui Ovidiu”.

 
 

Afla mai multe despre: ion ţiriactenis 

viewscnt
Articole similare