Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimele detalii detalii despre negocierile dintre FRF şi Boloni: "Din ce ştiu, se aşteaptă un răspuns" | EXCLUSIV

Ultimele detalii detalii despre negocierile dintre FRF şi Boloni: "Din ce ştiu, se aşteaptă un răspuns" | EXCLUSIV

FRF

Comentarii

Invitat la Telekom Sport, Andrei Vochin a oferit detalii despre negocierile dintre FRF şi Ladislau Boloni, cel căruia i-a fost propus postul de selecţioner al României. Consilierul lui Răzvan Burleanu, preşedintele de la Casa Fotbalului, a spus că, după toate discuţiile, se aşteaptă un răspuns de la Boloni.

Ultimele detalii detalii despre negocierile dintre FRF şi Boloni: "Din ce ştiu, se aşteaptă un răspuns" | EXCLUSIV

Ladislau Boloni a venit la Bucureşti pentru a negocia cu Federaţia Română de Fotbal pentru postul de selecţioner. După câteva zile de discuţii, antrenorul a plecat din Capitală, dar niciun anunţ oficial nu a fost făcut. Invitat la Telekom Sport, Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF - Răzvan Burleanu -, a dat ultimele detalii despre faza în care se află discuţiile.

Vochin a spus că au existat mai multe runde de negocieri între Răzvan Burleanu, Mihai Stoichiţă şi Ladislau Boloni, iar în momentul de faţă se aşteaptă răspunsul final din partea antrenorului. Andrei Vochin nu crede că e problemă faptul că Boloni a plecat din Bucureşti.

"Nefăcând parte din echipa de negocieri, acum aştept şi eu ca şi ceilalţi să vedem ce se întâmplă. Nu cunosc asta. Eu ştiu doar că se aşteaptă un răspuns, asta e tot ce ştiu eu. Pe baza a tot ce s-a discutat, Federaţia i-a spus 'asta putem să oferim' şi acum aşteaptă un răspuns de la domnul Boloni. Bănuiesc că e un deadline de bun simţ, în momentul ăsta se aşteaptă răspunsul de la el.

Au fost mai multe runde de negocieri. Răspunsul poate să-l dea şi prin telefon, prin avocaţi. Nu cred că e o problemă că el nu mai e fizic în Bucureşti", a spus Andrei Vochin, la Telekom Sport.

Boloni a mai avut un mandat la naţională

Ladislau Boloni a mai antrenat naţionala în trecut. El a fost la cârma României între iulie 2000 şi iulie 2001, chiar în perioada când tricolorii luau startul pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2022. El şi-a dat demisia înainte de ultimele două meciuri, pentru a o putea prelua pe Sporting Lisabona. Antrenorul a pregătit România timp de 13 meciuri şi a înregistrat 8 victorii, 3 înfrângeri şi două egaluri. Nu a antrenat niciodată în Liga 1. A fost dorit recent de Sepsi, însă a refuzat propunerea!

Afla mai multe despre: andrei vochinbolonifrfechipa nationalanegocieri 

viewscnt
Articole similare