Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimele informaţii de la antrenamentele României, înainte de EURO 2024! Un fan a dat pronosticul îndrăzneţ: "Dennis Man dă două goluri"

Ultimele informaţii de la antrenamentele României, înainte de EURO 2024! Un fan a dat pronosticul îndrăzneţ: "Dennis Man dă două goluri"
Comentarii

Nu doar tricolorii exersează şuturile la poartă sau driblingurile. Selecţionerul este primul care ajunge la antrenament şi face echipă cu secunzii. Selecţionerul Edi Iordănescu a marcat şi un euro gol la încălzire.

România, la EURO 2024

Tricolorii au fost împărţiţi în două grupe. 13 au fost pe teren şi 13 în sală. Alibec şi Drăguşin au făcut pereche. Fundaşul a simţit pe pielea lui forţa şutului expediat de Alibec. 

Iar fanii aşteaptă cu nerăbdare să-i vadă pe tricolori la EURO: "Dennis Man e jucătorul meu preferat, e de la mine din Arad, şi Drăguşin. În orice caz, ei amândoi. Eu zic că dă două goluri Man".

Duminică, selecţionerul Edi Iordănescu va împlini 46 de ani. Jucătorii vor să-i ofere cadou victoria cu Ucraina. Ştiu deja şi cum vor sărbători un eventual succes. 

Fundaşul stânga al naţionalei, Nicuşor Bancu, a spus cum s-ar putea răsfăţa tricolorii. "După meci probabil că toată echipa ar dori, dacă o să iasă bine, caşcavalul pane e mâncarea preferată". 

Afla mai multe despre: romania euro 2024echipa nationala euro 2024 

viewscnt
Articole similare