You are here:

Ultimele informaţii despre plecarea lui Dennis Man la Parma. Gigi Becali: ”Nu s-a făcut niciun transfer”

Ultimele informaţii despre plecarea lui Dennis Man la Parma. Gigi Becali: ”Nu s-a făcut niciun transfer”

Superliga

Comentarii

Gigi Becali susţine că transferul lui Dennis Man la Parma încă nu s-a realizat, deoarece italienii n-au prezentat până acum garanţiile bancare pe care patronul FCSB le-a solicitat.

Transferul lui Dennis Man la Parma a intrat pe ultima sută de metri, însă în acest moment negocierile sunt blocate de un document. Gigi Becali a cerut garanţii bancare de la Parma, prin care patronul FCSB să fie asigurat că-şi va primi suma de 15 milioane de euro. Discuţia vine în contextul în care Parma a trecut deja printr-un faliment.

Gigi Becali, ultimele detalii despre transferul lui Dennis Man la Parma

Patronul FCSB a oferit ultimele detalii despre negocierile cu Parma pentru transferul lui Dennis Man. Gigi Becali a fost de acord cu oferta de 13 milioane de euro, plus bonusuri, bani care ar urma să fie achitaţi pe parcursul a doi ani şi jumătate.

Însă omul de afaceri a pus o condiţie. Gigi Becali le-a solicitate italienilor garanţii bancare prin care să se asigure că vor plăti suma de transfer, indiferent de situaţia financiară prin care trece clubul. Şefii celor de la Parma au fost de acord cu solicitarea lui Gigi Becali, însă n-au trimis încă aceste garanţii:

”Nu s-a făcut niciun transfer. Nu îl dau pe Man dacă nu îmi oferă italienii garanţie bancară. Astea sunt cifrele, 13 milioane de euro, plus două milioane bonusuri”, a spus Gigi Becali pentru Antena Sport.

Parma a fost de două ori în faliment în ultimii 20 de ani

Garanţiile bancare cerute de Gigi Becali nu sunt întâmplătoare. Parma a avut grave probleme financiare în ultimii 20 de ani şi a fost de două ori în faliment. Mai întâi în 2004, apoi în anul 2015. Gigi Becali se teme de varianta în care Parma ar avea din nou probleme financiare, caz în care ar pierde banii din transferul lui Dennis Man.

În acest moment, Parma are o situaţie financiară bună, după ce echipa a fost cumpărată de miliardarul american Kyle Krause, la începutul acestui sezon. Până acum, Kyle Krause susţine că a investit aproximativ 180 de milioane de euro, însă Parma se află în prezent pe locul 19, din 20 de de echipe.

Afla mai multe despre: dennis man 

viewscnt
Articole similare