Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimele informaţii despre recuperarea lui Ianis Hagi: „Avem motive de bucurie”

Ultimele informaţii despre recuperarea lui Ianis Hagi: „Avem motive de bucurie”
Comentarii

Ianis Hagi se aproape de revenirea la Rangers, după o accidentare.

Hagi a înscris chiar din prima etapă a campionatului intern, dar românul a ieşit accidentat de pe teren, după doar 30 de minute. Ianis nu a fost disponibil nici pentru turul cu Malmo din preliminariile UEFA Champions League, pierdut cu 2-1. 

Gerrard a vorbit în cadrul conferinţei premergătoare partidei din etapa a doua din campionatul scoţian, contra lui Dundee United.  Antrenorul englez a fost întrebat despre starea lui Ianis, iar Gerrad o oferit o veste bună pentru internaţionalul român.

„Am fost destul de limitaţi săptămâna trecută, dar acum am motive de bucurie. Hagi se întoarce la echipă, Balogun este în formă şi disponibil, Sakala este şi el apt şi va fi în lot. În aceeaşi situaţie este şi Alfredo. 

Aceste veşti sunt cu adevărat pozitive. Doar Nikola Katic şi Ryan Jack lipsesc”, a declarat Gerrard, citat de thescottishsun.co.uk.

Manşa secundă dintre Rangers - Malmo (1-2 în tur), se dispută marţi, de la ora 22:00.

Ultimele informaţii despre Ianis Hagi

Deşi a declarat că Ianis Hagi este un jucător pe care se bazează, Steven Gerrard a recunoscut acum că este dispus să îşi dea acceptul pentru un eventual transfer al fotbalistului român. Evaluat la 6,5 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com, fotbalistul de 22 de ani este dorit de staff-ul lui Leeds, echipă care, în această vară, a mai transferat nume surprinzătoare, precum Kristoffer Klaesson, de la Valerenga, sau Junior Firpo, de la FC Barcelona.

Venit la Rangers în iarna anului trecut, Ianis Hagi a reuşit 12 goluri şi 17 pase decisive în cele 59 de meciuri jucate pentru echipa pregătită de Steven Gerrard, alături de care a şi câştigat titlul în Scoţia, în sezonul trecut.

VIDEO | Un fotbalist al Farului s-a întors cu glezna arsă de la Jocurile Olimpice! Cum arată piciorul jucătorului

Afla mai multe despre: ianis hagirangers 

viewscnt
Articole similare