Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimele informaţii despre Vlad Chiricheş! Când se aşteaptă revenirea pe gazon: ”Îmi doresc din toată inima!” | EXCLUSIV

Ultimele informaţii despre Vlad Chiricheş! Când se aşteaptă revenirea pe gazon: ”Îmi doresc din toată inima!” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Vlad Chiricheş (34 de ani) s-a accidentat la finele lunii august, într-o partidă UTA - FCSB, scor 2-1.

Deşi accidentarea lui Vlad Chiricheş nu părea una serioasă, fundaşul central a revenit la antrenamentele echipei în această toamnă, însă durerile au continuat, astfel că fotbalistul de 34 de ani a fost nevoit să meargă în Finlanda şi să se opereze.

Când va reveni Vlad Chiricheş pe gazon

Prezent în studioul Orange Sport, preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a declarat că fotbalistul se recuperează excelent şi este aşteptat să revină mai în câteva luni.

Mai exact, Vlad Chiricheş ar putea intra din nou pe teren pentru FCSB la finalul lunii martie, după prima etapă din play-off-ul Superligii.

”(n.r. - Aveţi nevoie şi de alţi jucători, în afară de cei doi?) Eu cred că nu. Îmi doresc din toată inima ca, să zicem după prima etapă din play-off, să revină Vlad Chiricheş.

Pentru noi ar fi mai important decât oricare alt transfer pe care l-am realiza. Acesta a fost targetul nostru de la început. După prima etapă de play-off este întreruperea cauzată de meciurile internaţionale.

La final de martie, exact. Recuperarea recurge foarte bine. Doarme dus. N-are cum altfel, la ce face. Aş vrea ca unii care sunt foarte agresivi în limbaj cu fotbaliştii să petreacă o singură zi la sală cu un fotbalist care urmează un program de recuperare după o accidentare. Dup-aia nu ar mai fi aşa”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: vlad chirichesmihai stoica,  

viewscnt
Articole similare