Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimele informaţii din cantonamentul FCSB! Care e starea lui Alibec. "Va fi pe teren cu Gaz Metan!"

Ultimele informaţii din cantonamentul FCSB! Care e starea lui Alibec. "Va fi pe teren cu Gaz Metan!"

FCSB

Comentarii

FCSB se pregăteşte de ultimul amical din cantonamentul din Spania, cu NK Osijek (marţi, de la 17:00), după care vor reveni în ţară, pe 2 februarie, pentru startul sezonului de primăvară.

Denis Alibec s-a antrenat astăzi, după ce nu a fost în lot la meciul cu Jiangsu Suning, însă a făcut-o separat de restul grupului, semn că încă acuză probleme medicale. Alibec a evoluat în primul amical al FCSB din Spania, cu Admira Wacker, pierdut cu 3-2, însă ulterior a acuzat probleme la gambă, motiv pentru care nu a fost folosit deloc în meciul cu Jiangsu.

Alături de Alibec s-a antrenat şi Mihai Bălaşa, care pare însă mai aproape să reintre în programul normal al echipei. Şi Enache a acuzat dureri la sesiunea de antrenament de astăzi, pe care a părăsit-o înaintea colegilor săi.

Portughezul Filipe Teixeira a vorbit într-o conferinţă de presă despre situaţia lui Alibec, iar mijlocaşul s-a declarat convins că atacantul va putea fi pe teren în partida cu Gaz Metan, din acest weekend.

"Alibec se pregăteşte ca toţi ceilalţi. În ultimele zile a fost separat, dar cred că e ok. Nu ştiu dacă va juca mâine, dar e ok. A făcut toată pregătirea şi cu siguranţă la meciul cu Gaz Metan va fi apt", a declarat Filipe Teixeira.



FCSB va debuta în sezonul de primăvară pe 3 februarie, într-o partidă cu Gaz Metan Mediaş, contând pentru etapa 23 a sezonului regulat.

Afla mai multe despre: alibecbalasafscb 

viewscnt
Articole similare