Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimele veşti despre situaţia lui Vlad Chiricheş la FCSB. MM Stoica: ”Gigi gândeşte cu voce tare!” | EXCLUSIV

Ultimele veşti despre situaţia lui Vlad Chiricheş la FCSB. MM Stoica: ”Gigi gândeşte cu voce tare!” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Vlad Chiricheş (33 de ani) a sosit la FCSB în această vară, cu surle şi trâmbiţe, însă la scurt timp s-a adeverit cea mai sumbră temere a roş-albaştrilor: fundaşul central s-a accidentat.

Vlad Chiricheş are cel mai mare salariu de la FCSB - 400.000 de euro, iar toată lumea se aştepta ca el să fie motorul echipei, căpitanul din teren, cel care să traseze ordinele foarte clar, cu experienţa sa acumulată în Serie A şi Premier League.

Când ar urma să revină Chiricheş la FCSB

Din păcate, s-a accidentat după doar şapte partide, la finalul lunii august, şi va absenta cel puţin două luni. Una a trecut, mai rămâne cel puţin încă una de aşteptare, după cum recunoaşte şi preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica.

Recent, Gigi Becali a lăsat de înţeles că au început să apară regretele în sufletul său, legat de faptul că a insistat pentru aducerea internaţionalului român.

Cu toate acestea, Mihai Stoica este de părere că şeful său a gândit cu voce tare, însă nu are regrete din punct de vedere financiar.

Gigi Becali gândeşte cu voce tare la toate emisiunile la care este invitat pe calea undelor.

Sub nicio formă nu e genul care să-i pară rău sau se gândească câţi bani a cheltuit cu Chiricheş şi nu joacă, cu Panţîru şi nu joacă.

Trece la capitolul pierderi, doar că gândeşte cu voce tare. Şi lui îi pare rău că nu joacă, şi lui Chiricheş îi pare rău că nu joacă, tuturor ne pare rău că nu joacă.

Săptămâna viitoare iese pe teren. Cam în 3-4 săptămâni revine. După pauza internaţional. Am spus, la începutul lui noiembrie”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Afla mai multe despre: chirichesfcsbgigi becalimihai stoica 

viewscnt
Articole similare