You are here:

Ultimul transfer al Rapidului a fost adversarul lui Mbappe! Cum a fost întâlnirea cu starul lui Real Madrid: ”Nu pot să descriu în cuvinte”

Ultimul transfer al Rapidului a fost adversarul lui Mbappe! Cum a fost întâlnirea cu starul lui Real Madrid: ”Nu pot să descriu în cuvinte”

PSG

Comentarii

Alex Dobre (26 de ani) este pregătit să debuteze în tricoul Rapidului. Noul venit din Giuleşti a semnat cu echipa antrenată de Marius Şumudică în această pauză competiţională şi poate fi utilizat în meciul cu Farul Constanţa, programat luni, pe 21 octombrie.

În vârstă de 26 de ani, Alex Dobre se află la prima experienţă ca jucător profesionist în România, după ce a cochetat cu mai multe echipe din străinătate, precum Bournemouth,  Dijon sau Famalicao.

Crescut de Viitorul Mihai Georgescu Cluj, Dobre s-a alăturat lui Bournemouth în 2016 şi a petrecut patru ani în Anglia, înainte să se transfere la Dijon în schimbul sumei de 1.000.000 de euro.

În ultimul an şi jumătate, Dobre a jucat pentur Famalicao în prima ligă din Portugalia.

Alex Dobre abia aşteaptă să joace în Giuleşti

”Aştept cu nerăbdare. Am început să mă antrenez cu băieţii. Este un grup foarte bun, este o plăcere să merg la antrenament zi de zi şi aştept cu nerăbdare meciul de luni,

(n.r. Fotbalul românesc) Încă nu l am cunoscut, dar îl voi cunoaşte în curând. Nivelul de antrenament este foarte bun, iar jucătorii sunt de calitate.

Dacă punem în aplicare ce facem la antrenamente şi în meci, vom obţine un rezultat pozitiv. (n.r. De ce a ales Rapidul) Am avut o discuţie pozitivă cu cei din conducere, mi-a plăcut proiectul lor şi cum ai putea să refuzi unul din cele mai iubite cluburi din România.

(n.r. Întâlnirea cu Şumudică) Un antrenor foarte bun cu multă experienţă, de la care ai ce să înveţi.  Este o plăcere să vii la antrenament, să ştii că poţi învaţă ceva nou şi să implementezi în jocul tău, pentru mine este o plăcere să vin zi”, a spus Alex Dobre.

Dobre, printre puţinii români care s-au duelat cu Mbappe

În ianuarie 2021, Alex Dobre a fost pe teren în meciul pierdut de Dijon - PSG, câştigat de parizieni cu 4-0. Atunci, românul a avut şansa de a-l avea adversar pe Kylian Mbappe, startul ce îmbracă în prezent tricoul lui Real Madrid.

”Ţestoasa” şi-a făcut numărul în partida respectivă şi a reuşit o dublă.

(n.r. Cum era Mbappe ca adversar?) Nu pot descrie în cuvinte, acest lucru trebuie trăit”, a adăugat Dobre.

 

Afla mai multe despre: mbappepsgalex dobre 

viewscnt
Articole similare