Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimul tren pentru Mario Balotelli? Ce cluburi uriaşe se bat pentru atacantul italian: "S-a maturizat. E printre cei mai buni"

Ultimul tren pentru Mario Balotelli? Ce cluburi uriaşe se bat pentru atacantul italian: "S-a maturizat. E printre cei mai buni"

Fotbal

Comentarii

Contractul lui Mario Balotelli cu OGC Nice expiră în vara acestui an, astfel că impresarul Mino Raiola a început deja să-i caute o nouă destinaţie atacantului italian.

"Am discutat cu Juventus, AS Roma, Napoli şi Inter. Mario este pregătit să revină. S-a maturizat, iar acum este unul dintre cei mai buni zece atacanţi din lumeÎn Italia, el este numărul unu. Valorează 100 milioane euro, însă, fiind jucător liber, este o afacere. Port deja negocieri cu cluburi din Anglia şi Italia", a declarat Mino Raiola într-un interviu pentru postul de televiziune RAI.

După ce a încercat fără succes să se impună la Manchester City, FC Liverpool sau AC Milan, Balotelli a ajuns în vara anului 2016 în Franţa, reuşind să devină rapid unul dintre jucătorii de bază ai lui Nice, pentru care a marcat 13 goluri în 19 meciuri disputate în actualul sezon din Ligue 1.

Afla mai multe despre: italiaintermilanoogc niceac milanfrantamanchester city 

viewscnt
Articole similare