Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimul tun dat de CFR pe piaţa transferurilor! ”Ne-am înţeles. Vreau să câştig titlul aici!” Campioana României a ajuns la un acord cu Sergiu Buş

Ultimul tun dat de CFR pe piaţa transferurilor! ”Ne-am înţeles. Vreau să câştig titlul aici!” Campioana României a ajuns la un acord cu Sergiu Buş

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a dat un nou tun pe piaţa transferurilor şi s-a înţeles cu Sergiu Buş, fostul atacant de la FCSB.

Atacantul se întoarce în Liga 1 şi va semna cu CFR Cluj, după cum Buş a recunoscut. Jucătorul nu a confirmat la FCSB anul trecut, iar Gigi Becali nu a mai avut răbdare cu el şi l-a vândut la clubul Seongnam FC. Acum, fotbalistul este liber de contract şi va semna cu echipa pregătită de Dan Petrescu. 

”Ne-am înţeles. Vreu să câştig titlul aici!”

”Sunt foarte aproape de CFR Cluj, încă nu am semnat, dar îmi doresc şi sper să semnez mâine sau în câteva zile. Să ajut echipa să fie campioană. În mare parte ne-am înţeles, verbal, totul e ok, sunt mulţumit, aşa că ţine doar de mine să fiu sănătos. Să fac vizita medicală. M-a luat gura pe dinainte, dar sunt aproape de CFR Cluj. 

Doar un cutremur ar face să nu semnez. E concurenţă la CFR, dar e bine. Voi face tot posibilul să ajut echipa. Cu CFR discut de o lună-două, dar nu m-a căutat doar acum, m-a căutat şi înainte să semnez cu FCSB. Îmi doresc să mă întorc acasă, pentru că la CFR m-am format”, a declarat Buş, potrivit Look Sport.

Ce a declarat Dan Petrescu despre transferul lui Sergiu Buş la CFR

”(n.r. Sergiu Buş vine la CFR?) E posibil, acum dacă mi-ai zis tu, ar fi bine. E un atacant bun.

(n.r. ar semna mâine cu CFR) Vedem mâine, dacă va fi adevărat, ar fi bine pentru club, pentru că e un jucător crescut aici, la Cluj, şi mai ales că la lista B noi nu prea avem jucători în afară de Păun. Şi ar fi ideal dacă ar putea să vină”, a declarat Dan Petrescu.

Sergiu Buş a jucat 6 luni la FCSB, timp în care a adunat 11 apariţii şi a înscris două goluri. Potrivit specialiştilor de la transfermarkt, fotbalistul român este evaluat la 600 de mii de euro. 

Pentru Seongnam FC, Sergiu Buş a jucat 19 partide, a marcat 1 gol şi a oferit o pasă decisivă. 

Pe parcursul carierei, Sergiu Buş a jucat pentru CFR Cluj, Alba Iulia, FCM Târgu Mureş, Gaz Metan, Corona Braşov, ŢSKA Sofia Sheffield, Salernitana, Astra şi Levski Sofia.

Afla mai multe despre: cfr-liga 1-sergiu buş 

viewscnt
Articole similare