Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Umilinţă în Ungaria pentru Dinamo! Veszprem s-a răzbunat în Liga Campionilor în meciul cu cele mai multe goluri marcate în actualul sezon | VIDEO

Umilinţă în Ungaria pentru Dinamo! Veszprem s-a răzbunat în Liga Campionilor în meciul cu cele mai multe goluri marcate în actualul sezon | VIDEO

Handbal

Comentarii

Handbaliştii de la Dinamo au suferit o umilinţă în Ungaria. Veszprem s-a impus la 15 goluri diferenţă, iar roş-albii rămân ultimii în grupa de Liga Campionilor.

VIDEO | Veszprem - Dinamo Bucureşti 47-32

Veszprem s-a răzbunat cu vârf şi îndesat pe Dinamo, după înfrângerea din tur. 

Handbaliştii lui Xavi Pascual au pierdut fără drept de apel în Ungaria în meciul cu cele mai multe goluri marcate în actualul sezon din Liga Campionilor, 79.

Câinii au început bine meciul, au reuşit să preia şi conducerea o dată, dar spre finalul primei reprize, Veszprem s-a distanţat. La pauză, scorul a fost 22 - 15 pentru maghiari, aceasta fiind şi cea mai mare diferenţă a primei reprize.  

În partea secundă, Veszprem s-a distrat cu defensiva roş-albilor şi a marcat din toate poziţiile. În schimb, dinamoviştii nu au găsit soluţii pentru a trece de zidul din apărarea gazdelor. Ungurii au condus şi la 17 goluri şi s-au impus până la urmă cu 47 - 32.

Dinamo a ajuns la şapte infrângeri în grupă şi va juca următorul meci din Liga Campionilor joia viitoare, acasă, cu ucrainenii de la Motor, care au câştigat la un gol în tur. 

 

Afla mai multe despre: veszpremdinamoliga campionilor 

viewscnt
Articole similare