You are here:

UMILINŢĂ pentru Reghecampf în meciul care a deschis sezonul în Liga Campionilor Asiei

UMILINŢĂ pentru Reghecampf în meciul care a deschis sezonul în Liga Campionilor Asiei

Stranieri

Comentarii

Al Wahda, echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf, a debutat în noul sezon al Ligii Campionilor Asiei: a pierdut cu 0-5 pe terenul lui Lokomotiv Tashkent în meciul de deschidere al competiţiei.

Formaţia din Uzbekistan s-a impus cu un categoric 5-0, în meciul disputat pe teren propriu. A punctat prin Nivaldo (25), Ikram Alibaev (53 şi 87), Saleem Sultan Al Sharjee (55 – autogol) şi Sardor Rashidov (59). Primul gol al lui Alibaev a fost unul cu adevărat fantastic: şut de la circa 50 de metri, iar autogolul lui Al Sharjee a fost unul stupid.

Meciul a contat pentru prima etapă din faza grupelor. Din Grupa B mai fac parte, în afara celor două formaţii menţionate, echipele Al-Duhail SC şi Zob Ahan, care se vor înfrunta pe terenul primeia, cu începere de la ora 15.15. În optimile de finală se califică primele două clasate din fiecare grupă (în total, sunt opt grupe).

În campionatul din Emiratele Arabe Unite, trupa lui Laurenţiu Reghecampf nu stă deloc rău. Este pe locul secund, cu 36 de puncte acumultate după 16 etape. Liderul Al-Ain are 38 de puncte.

Afla mai multe despre: al wahdareghecampfliga campionilor 

viewscnt
Articole similare