Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un adversar l-a scos din sărite pe Gabriel Torje: ”Cum poate să spună aşa ceva?”

Un adversar l-a scos din sărite pe Gabriel Torje: ”Cum poate să spună aşa ceva?”

Superliga

Comentarii

Dinamo nu-şi revine nici după plecarea "neoficială" a lui Dario Bonetti. "Câinii" au bifat a şasea înfrângere la rând, 1-2 cu FC Botoşani, în etapa a noua, deşi au cerut două penalty-uri în prelungiri.

Gabriel Torje a marcat golul din penalty din minutul 84.

”Meciul a fost destul de bun pentru noi.  Am ţinut în şah echipa Botoşianului, care se luptă la titlu. O echipă foarte valoroasă. Ei au fructificat şansele, dar şi noi am avut multe. Am adus mingea în careu. Din punctul meu de vedere am făcut un meci bun, echipa s-a dăruit din primul în ultimul minut. 

Cei care sunt în momentul de faţă în studio cred că îşi vor da seama că noi am arătat mai bine ca în meciul cu FCSB, din orice punct de vedere. Suntem o echipă în creştere. Dinamo nu va fii niciodată o echipă care să se zbată la retrogradare. 

Bonetti este plecat, îi doresc însănătoşire. Aşa este cu orice antrenor sau jucător. Chiar şi Messi a plecat de la Barcelona. Nimeni în fotbal nu rămâne bătut în cuie.

Şi înainte să se stingă nocturna am avut ocazii. Nu s-a întâmplat nimic acolo. Noi aveam ocazii şi înainte de faza asta. Toată lumea se aştepta ca după 2-0 să mai luăm multe goluri, dar noi am arătat personalitate. Nimeni nu va avea jocuri uşoare cu Botoşani”, a declarat Torje după meci.

Torje a fost extrem de deranjat de ce a spus fundaşul Braun, înainte de meciul direct dintre Dinamo şi FC Botoşani şi anume: ”Ar fi ruşine să pierdem cu ei!”.

”Am auzit ce a spus fundaşul dreapta la care nu îi ştiu numele.. Nu e ok ce a zis, să nu uite că Botoşani nu are niciun un titlu înscris în istoria sa. Dinamo este o emblemă în România. Ar trebui să se gândească înainte să zică aşa ceva. Dinamo are sportivi cu titluri, are istorie şi tradiţie. Vorbesc de tot clubul Dinamo”, a declarat Torje după meci. 

Afla mai multe despre: dinamogabriel torje 

viewscnt
Articole similare