Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un antrenor de pe lista FRF a reacţionat! E încântat că e luat în calcul pentru postul de selecţioner al României: "Sunt surprins"

Un antrenor de pe lista FRF a reacţionat! E încântat că e luat în calcul pentru postul de selecţioner al României: "Sunt surprins"

Echipa națională

Comentarii

Antrenorul Adrian Ursea (54 de ani) a reacţionat, după ce numele său a apărut pe lista celor de la Federaţia Română de Fotbal pentru postul de selecţioner al României.

Adrian Ursea, despre postul de selecţioner: "Sunt onorat"

Luni, Aurel Ţicleanu, membru în Comisia Tehnică a Federaţiei Române de Fotbal, a anunţat lista antrenorilor pe care şefii fotbalului românesc îi iau în calcul pentru postul de selecţioner.

Printre variantele la care s-au gândit şefii fotbalului românesc se numără şi Adrian Ursea. Antrenorul român care n-a condus nicio echipă din fotbalul autohton s-a despărţit de Nice, în mai, după perioada petrecută cu echipa în Ligue 1. 

Principalul s-a arătat încântat după informaţia apărută şi a susţinut că, pentru moment, nu a fost contactat de oficiali. 

"Fără îndoială, sunt onorat că numele meu este nominalizat pentru postul de selecţioner. În primul rând, sunt surprins, iar în al doilea, mândru.

A fi selecţionerul unei echipe naţionale şi, mai ales a ţării de origine, reprezintă foarte mult. În schimb, nu mă pot pronunţa despre orice altceva datorită faptului că nu am avut niciun contact personal", a declarat Adrian Ursea, conform Playsport.

Ca principal, Adrian Ursea le-a condus doar pe Servette U21, Meyrin şi Nice, iar secund a fost la Servette, Nice şi Meyrin. De asemenea, a mai ocupat funcţii tehnice la Neuchâtel Xamax.

Contractul lui Mirel Rădoi cu FRF a încetat pe 30 noiembrie, după ce selecţionerul a ratat calificarea la EURO 2020 şi Campionatul Mondial din 2022. 

 

Afla mai multe despre: adrian urseaadrian ursea selectioner romania 

viewscnt
Articole similare