adplus-dvertising
You are here:

Un antrenor din Liga 1, făcut praf de Cornel Dinu: ”E un bufon al fotbalului, luat în serios de multă lume, ceea ce e dramatic” | EXCLUSIV

Un antrenor din Liga 1, făcut praf de Cornel Dinu: ”E un bufon al fotbalului, luat în serios de multă lume, ceea ce e dramatic” | EXCLUSIV

Liga 1

Comentarii

Cornel Dinu, invitat în cadrul emisiunii Minutul 91, l-a făcut praf pe Ionuţ Chirilă, în urma discursului avut după meciul cu CFR Cluj.

Academica Clinceni a rămas fără victorie în actuala stagiune de Liga 1 şi după a 17-a etapă. CFR Cluj s-a impus cu uşurinţă în faţa ilfovenilor, scor 2-0, în Gruia.

Clinceni nici măcar nu s-a putut prezenta cu un lot complet în Gruia, iar, după înfrângerea cu campioana, a rămas cu doar 18 jucători disponibili, dintre care doi portari.

Echipa nu joacă nimic şi rezultatele nu vin, însă Ionuţ Chirilă este convins că echipa sa va fi respectată până la finalul sezonului, în special pentru fotbalul pe care îl joacă.

Cornel Dinu i-a spulberat iluzia tehnicianului de la Clinceni şi s-a amuzat copios pe seama sa, atât pentru discursul avut după meciul cu CFR, cât şi pentru stilul vestimentar.

Un antrenor din Liga 1, făcut praf de Cornel Dinu

Nu pot să comentez, mă depăşeşte. E un tip cu totul aparte. Îmi permit să cred că în felul în care vorbeşte se apropie mult de... chiar mă uitam aseară la o producţie românească în care apărea, din partea habsburgilor, căutau comoara lui Decebal, apărea un bufon al regelui, care era cu trompeta şi suna din când în când.

Mi se pare cam acelaşi lucru şi mai mult decât atât, el e un bufon al fotbalului, luat în serios de foarte multă lume, ceea ce e dramatic, dar nu e singurul.

Ce se petrece în România e mult mai aproape de bufonerie decât ceva serios. Ceea ce pot să spun însă e că şi viaţa îl dă de gol, sub două aspecte.

În primul rând că aţi văzut că era cu un trening pe care scria <<Prada>>. Pentru el trebuia scris înainte de Prada, <<fotbalul pentru mine e ca o pradă>>. Şi ăsta e fotbalul pentru Ionuţ Chirilă.

Iar dacă mergem şi mai departe, vedem că omul este regele fotbalului. Avea o şapcă cu o emblemă regală, cu o coroană, mă aşteptam la felul cum se comportă să se asemene cu Napoleon”, a declarat Cornel Dinu, pentru Telekom Sport.

viewscnt
Articole similare