Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un apropiat al lui Nicolae Badea este aproape să preia un club din play-off: ”Şansele sunt de 80%”

Un apropiat al lui Nicolae Badea este aproape să preia un club din play-off: ”Şansele sunt de 80%”

Superliga

Comentarii

CSM Poli Iaşi este aproape să-şi rezolve problemele financiare. Omul de afaceri Horia Szabo se află în Iaşi, unde negociază preluarea clubului din Copou.

CSM Poli a reuşit cea mai mare performanţă din scurta sa istorie, calificarea în play-off, dar asta nu i-a îmbunătăţit situaţia financiară. Clubul a fost scos la vânzare de Primărie, au existat câteva discuţii, dar până acum nu s-a schimbat nimic. Lucrurile ar putea sta diferit în viitorul apropiat.

ProSport scrie că Horia Szabo a mers la Iaşi pentru a negocia preluarea clubului: ”Vineri vom avea o discuţie cu omul de afaceri Horia Szabo, împreună cu membrii Comitetului Director şi cu primarul Mihai Chirica, iar dacă vom ajunge la un acord, vom semna documentele. Cred că sunt şanse de 80 la sută”, a declarat pentru ProSport un oficial al lui CSM Poli.

Horia Szabo, care este un apropiat al lui Nicolae Badea, şi-ar dori să-l păstreze pe Flavius Stoican, iar în organigrama clubului ar urma să apară şi Tibor Selymes, pe postul de director tehnic.

Afla mai multe despre: horia szabocsm poli iasiliga 1 

viewscnt
Articole similare