Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un atentat terorist a avut loc în Israel în apropierea oraşului unde va avea loc amicalul echipei naţionale a României. Autorităţile au declarat că două persoane au murit

Un atentat terorist a avut loc în Israel în apropierea oraşului unde va avea loc amicalul echipei naţionale a României. Autorităţile au declarat că două persoane au murit

Diverse

Comentarii

Cel puţin doi poliţişti au murit şi mai multe persoane au fost rănite, duminică, într-un atac revendicat de gruparea Stat Islamic în oraşul israelian Hadera, informează AFP.

Un atentat terorist a avut loc în Israel, chir în apropierea oraşului unde va avea loc amicalul echipei naţionale a României

Dudu Boani, înalt responsabil al poliţiei în regiune, a declarat că persoanele decedate sunt poliţişti şi că forţele speciale i-au ucis pe atacatori, doi arabi israelieni identificaţi ca fiind agenţi locali ai Stat Islamic.

“Doi membri ai forţelor de poliţie din Israel au fost ucişi şi mai mulţi au fost răniţi într-un atac al unui comando infiltrat”, a notat Stat Islamic pe un site de propagandă, precizând că atacul a fost comis de doi dintre militanţii săi.

Atacul de duminică survine în contextul în care Israel găzduieşte un summit care îi reuneşte pe şefii diplomaţiilor din SUA, Egipt, Emiratele Arabe Unite, Bahrein şi Maroc, în Neguev.

Atentatul a avut loc chiar în oraşul Hadera, care este situat la 25 de km de Netanya, locaţie care fi gazda meciului dintre România şi Isreal. Delegaţia României a aterizat deja duminică în Isreal, după un zbor care a durat două ore şi jumătate. 

România-Grecia 0-1

Reprezentativa României a fost învinsă, vineri seară, pe stadionul Steaua, cu scorul de 1-0 (1-0), de selecţionata Greciei, într-un meci amical, primul pentru tricolori cu Edward Iordănescu selecţioner.

Golul a fost marcat de Bouchalakis, în minutul 39, cu o lovitură cu capul din 7 metri. În minutul 23, grecii au marcat prin Giakoumakis. Reuşita oaspeţilor a fost anulată pentru ofsaid după aproape un minut, în momentul în care mingea fusese pusă la centrul terenului pentru a se relua jocul.

 

Afla mai multe despre: isreal-atentat-românia 

viewscnt
Articole similare