You are here:

„Un blat gustos!” România şi Slovacia au fost atacate dur după meciul care le-a adus calificarea în optimi la EURO

„Un blat gustos!” România şi Slovacia au fost atacate dur după meciul care le-a adus calificarea în optimi la EURO
Comentarii

România şi Slovacia au terminat la egalitate, scor 1-1, şi s-au calificat împreună în optimile de finală de la EURO.

România şi Slovacia, vizate după egalul din meciul direct: „Un blat gustos!”

Rezultatul de egalitate a fost anticipat de mulţi experţi înainte de startul meciului, având în vedere că le asigura calificarea ambelor echipe, fără să mai stea cu griji la celălalt meci din Grupa E, dintre Belgia şi Ucraina.

Presa din străinătate nu a trecut cu vederea rezultatul din meciul României. Concret, cunoscuta publicaţie Gazzetta Dello Sport a taxat în termeni duri egalul obţinut de cele două naţionale, numindu-l „un blat gustos”, având în vedere că ambele echipe profită de pe urma rezultatului.

„Slovacia - România, blatul este gustos. cu 1-1, ambele formaţii merg între cele mai bune 16 ale Europei. A existat ameninţarea unui «biscotto», deoarece o remiză ar fi dus Slovacia şi România în «optimi», indiferent de ce s-ar fi întâmplat în cealaltă partidă a grupei E, Ucraina - Belgia.

Prima repriză, însă, a fost un serial al ocaziilor. Ambele echipe au jucat deschis şi nu au stat să calculeze. Rezultatul fnal le-a dus mai departe, românii primii şi slovacii de pe a treia poziţie. S-a terminat astfel în cel mai bun mod posibil în cazul amândurora. România a apărat egalul, iar Slovacia a acceptat”, a scris Gazzetta dello Sport, renumita publicaţie de sport din Italia.

Afla mai multe despre: romaniaslovaciaeuro 

viewscnt
Articole similare