Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un club din Liga 1 schimbă stadionul pe care va juca meciurile de acasă! Arena, modificată din temelii | FOTO

Un club din Liga 1 schimbă stadionul pe care va juca meciurile de acasă! Arena, modificată din temelii | FOTOgalerie foto

Superliga

Comentarii

Chindia Târgovişte va putea juca pe propria arenă abia din 2021, după ce în această perioadă au început lucrările de reabilitare la Stadionul "Eugen Popescu".

Stadionul din Târgovişte va fi modernizat

Chindia Târgovişte va putea juca pe propria arenă abia din 2021, după ce în această perioadă au început lucrările de reabilitare la Stadionul "Eugen Popescu". 

Stadionul „Eugen Popescu” pe care, de la anul, va juca echipa antrenată de Emil Săndoi - Chindia Târgovişte, este un adevărat şantier. Primăria Târgovişte a „atacat” mai multe paliere în vechea arenă, care, la finalul lucrărilor, se va transforma radical. 

Pe bătrânul „Eugen Popescu” lucrările sunt în toi. Se întind rulourile de gazon, iar muncitorii lucrează la tribuna nouă, care se face de la zero. De asemenea, de câteva zile au început şi lucrările de reabilitare ale tribunei vechi, cu tot ceea ce însemnă desfiinţarea gradenelor vechi şi deteriorate şi consolidarea stâlpilor de susţinere. Săptămâna aceasta va începe şi forajul pentru sistemul de nocturnă. Arena va fi modernizată cu fonduri de la Primăria Târgovişte. 

  • Noul stadion va avea două tribune cu 8257 de locuri
  • Tribuna 1 va fi complet acoperită
  • Parcarea se va construi pe vechiul teren de antrenament şi va avea 250 locuri

Suprafaţa de joc este una modernă. Întreagă substructură a suprafeţei de joc a fost realizată după ultimele standarde, cu instalaţie de încălzire, sistem de drenaj şi de evacuare a apelor pluviale.

Între timp, Chindia Târgovişte va fi nevoită să-şi caute un nou stadion pe care să joace până în 2021, în condiţiile în care clubul a fost anunţat că nu mai poate evolua pe "Ilie Oană" din Ploieşti, începând cu 1 octombrie. 

Galerie foto cu lucrările de la stadionul din Târgovişte

 Galerie foto

Afla mai multe despre: stadion targovistechindia targoviste 

viewscnt
Articole similare