Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un club din Superligă insistă pentru 3 jucători de la Rapid: „Îi vrem sub comanda noastră!”

Un club din Superligă insistă pentru 3 jucători de la Rapid: „Îi vrem sub comanda noastră!”

Rapid

Comentarii

UTA Arad vrea să păstreze în lot, sub formă de împrumut, 3 jucători de la Rapid.

3 jucători de la Rapid, doriţi de un club puternic din Superliga României

Alexandru Meszar, conducătorul arădenilor, a vorbit despre posibilitatea ca mai mulţi jucători de la Rapid să continue la UTA şi din sezonul viitor. Este vorba despre Claudiu Micovschi, Cătălin Vulturar şi Rareş Pop. Totuşi, în privinţa celui din urmă menţionat, Meszar crede că situaţia este mai complicată.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

„Am terminat campionatul foarte bine, mai ales că obiectivul nostru fusese salvarea de la retrogradare, nu câştigarea play-out-ului sau calificarea în play-off. Însă, în campionatul următor ne dorim şi noi mult mai mult. Vrem să ajungem în finala Cupei României, dar şi să ne calificăm în play-off.

Dar, pentru ca acest lucru să se întâmple trebuie să ne facem un lot şi mai bun pentru sezonul următor. În această perioadă noi cei din conducere şi Mircea Rednic nu avem vacanţă. Ţin legătura în permanenţă cu Mircea şi lucrăm şi la campania de achiziţii. Da, este adevărat: dorim să obţinem prelungirea împrumuturilor lui Claudiu Micovschi, Cătălin Vulturar şi Rareş Pop.

Totuşi, eu unul cred că la ultimul o să ne fie un pic mai greu să îi prelungim împrumutul deoarece nu ştim dacă el îşi doreşte cu adevărat să îşi continue studiile aici în Arad.

Dacă decide să urmeze o facultate la Bucureşti, atunci în mod sigur nu o să mai dorească să vină sub formă de împrumut şi de la vară de la Rapid. În iarnă, Pop a acceptat să rămână la noi sub formă de împrumut, deşi Rapidul obţinuse transferul său definitiv. Însă. vom vedea.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Am aşteptat ca Rapidul să îşi numească noul antrenor, iar acum vom demara discuţiile cu cei de acolo pentru a vedea dacă vom reuşi să obţinem împrumuturile respective. Ne-am dori în continuare să îi avem sub comanda noastră pe cei trei jucători. Ei au nevoie de continuitate în evoluţii”, a spus Meszar, potrivit prosport.ro.

Afla mai multe despre: rapidutasperliga 

viewscnt
Articole similare