Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un club uriaş din Europa îl vrea pe Osimhen. Ce sumă colosală a cerut De Laurentiis pentru a renunţa la atacantul său

Un club uriaş din Europa îl vrea pe Osimhen. Ce sumă colosală a cerut De Laurentiis pentru a renunţa la atacantul său
Comentarii

Napoli nu va renunţa la atacantul nigerian Victor Osimhen, aflat în vizorul campioanei Germaniei, Bayern Munchen, pentru o sumă mai mică de 100 de milioane de euro.

Publicaţia din peninsulă subliniază că oficialii lui Bayern, care caută un înlocuitor pentru polonezul Robert Lewandowski, aflat pe picior de plecare de pe Allianz Arena, i-au contactat deja pe omologii lor de la Napoli pentru a se interesa de Osimhen.

Aurelio De Laurentiis, preşedintele clubului Napoli, a stabilit la 110 milioane de euro valoarea lui Osimhen şi nu intenţionează să renunţe la atacantul său pentru o sumă mai mică de o sută de milioane de euro, adaugă sursa citată.

Principala opţiune a lui Bayern Munchen în cazul plecării lui Lewandowski rămâne senegalezul Sadio Mane, care vrea să se despartă de Liverpool în această vară, iar acordul cu fotbalistul african este total. Rămâne de văzut însă dacă responsabilii lui Liverpool îşi vor da acordul pentru despărţirea de Mane cu un an înainte de expirarea contractului său cu "cormoranii".

În vârstă de 23 de ani, Victor Osimhen a marcat 18 goluri în 32 de meciuri disputate în acest sezon în tricoul lui Napoli. El se află şi în vizorul altor cluburi europene, precum Manchester United, Arsenal Londra şi Newcastle United.

Afla mai multe despre: osimhen 

viewscnt
Articole similare