Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un doctor acuză! Dezvăluiri incredibile de la Dinamo: ”Uhrin voia sa le dea jucatorilor numai paste bolognese”

Un doctor acuză! Dezvăluiri incredibile de la Dinamo: ”Uhrin voia sa le dea jucatorilor numai paste bolognese”

Dinamo București

Comentarii

După despărţirea de Dinamo Bucureşti, doctorul Adrian Motoacă a lansat acuzaţii grave la adresa lui Duşan Uhrin Jr, tehnicianul care a revitalizat gruparea alb-roşie.

”Nu pot spune ca este un scandal, pentru ca au fost scrise la comanda niste articole care incearca sa imi denigreze activitatea medicala, pregatirea mea in medicina sportiva, cat si caracterul meu” a explicat Adrian Motoacă, într-un interviu acordat în exclusivitate Sport.ro.

"Doctore, here, we are back in time". Facand referire ca a venit la Dinamo cu niste asteptari si spera sa gaseasca metodele de recuperare sau refacere pe care le avea in mandatul de la Timisoara de acum cativa ani buni. Dupa numai 1 luna mi s-a spus sa dau si alte meniuri si mi-a prezentat prin bucatar 4 variante cu paste bolognese. Consultandu-ma si cu jucatorii, care au respins din start ideea, am transmis ca daca se vor da aceste meniuri, eu nu voi putea raspunde de eventuale neplaceri cauzate de consumul de carne tocata” a continuat atacurile, fostul doctor de la Dinamo. ”Jucatorilor le-a parut rau, mai ales ca lucrasem cu unii dintre ei si la alte echipe, altora le ajunsesera informatii de la prieteni sau jucatorii de la lot despre mine. La plecarea mea nu s-a pus problema de cearta sau alte disensiuni intre mine si ei, ba chiar jumatate din lotul actual si-au luat un calduros ramas Bun si m-au vizitat la apartamentul de la Rin inainte plecare” a mai spus Motoacă, pentru sursa citată.

Motoacă a studiat la Facultatea de Medicină Generală din cadrul Universităţii „Titu Maiorescu” din Bucureşti. El este un dinamovist înfocat, care obişnuia să urmărească meciurile echipei din galerie.

Afla mai multe despre: adrian motoacădinamo 

viewscnt
Articole similare