Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost antrenor din Liga 1 îl avertizează pe Gigi Becali! ”E foarte greu să vină cineva şi să-ţi dea 15-20 de milioane de euro pe un jucător ca el!”

Un fost antrenor din Liga 1 îl avertizează pe Gigi Becali! ”E foarte greu să vină cineva şi să-ţi dea 15-20 de milioane de euro pe un jucător ca el!”

FCSB

Comentarii

Vasile Miriuţă consideră că Liga 1 nu poate exporta jucători pe milioane de euro.

Octavian Popescu a devenit omul decisiv la FCSB în ultimele partide şi a marcat un gol superb şi în meciul cu Dinamo, scor 3-0. De asemenea, tânărul jucător a reuşit un gol frumos şi în etapa precedentă contra lui CFR, scor 3-3. 

Chiar dacă Gigi Becali visează să încaseze milioane de euro pe Octavian Popescu, Vasile Miriuţă îl avertizează în privinţa fotbalistului şi spune că este prea devreme ca Popescu să primească oferte.

Fostul antrenor din Liga 1 a dezvăluit că Tavi Popescu ar mai avea nevoie de un sezon la FCSB pentru ca mai apoi să facă pasul la o echipă puternică. 

 ”E foarte greu să vină cineva şi să-ţi dea 15-20 de milioane de euro pe un jucător ca el!”

”E un jucător care promite. Am văzut că multă lume îl ridică deja în slăvi, 100 de milioane, 100 şi ceva de milioane de euro. E un jucător care promite, foarte talentat. De convocat cred că-l va convoca Edi Iordănescu. Dacă îl va băga să joace, e problema selecţionerului.

Eu zic să avem răbdare cu acest puşti. Au mai fost cazuri, aţi văzut şi Florinel Coman, care a venit după accidentare şi nu mai revine la forma de dinainte. El trebuie să joace în cupele europene cu FCSB. Din campionatul României se iau jucători, dar foarte greu. E foarte greu să vinzi pe 10-15 milioane de euro din campionatul României, care e foarte slab, e mai slab decât anul trecut. 

E foarte greu să vină cineva şi să-ţi dea 15-20 de milioane de euro pe un jucător ca Tavi, dar e un jucător talentat şi promite foarte mult. Trebuie să mai joace 1-2 ani, dacă pleacă acum afară, va fi foarte greu”, a declarat Vasile Miriuţă, la PRO X.

În acest sezon, Octavian Popescu a jucat 19 partide, a marcat 6 goluri şi a oferit două pase decisive.  

Afla mai multe despre: fcsb-liga 1-tavi popescu-becali 

viewscnt
Articole similare