Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost atacant de la Manchester United şi Real Madrid e aproape de o revenire în La Liga

Un fost atacant de la Manchester United şi Real Madrid e aproape de o revenire în La Liga

La Liga

Comentarii

Valencia caută soluţii pentru a-şi întări ofensiva, iar una dintre opţiunile conducerii levantine e la un pas să semneze un acord cel puţin până în vară.

Formaţia de pe Mestalla a ajuns deja la un acord cu Chicharito Hernandez, fost jucător la Manchester United şi Real Madrid. Înţelegerea nu poate fi însă parafată pentru că West Ham United, clubul de care aparţine internaţionalul mexican se opune transferului.

”West Ham nu vrea să renunţe nici la Chicharito şi nici la Arnautovic, pentru care are o ofertă concretă. Chicharito în schimb doreşte să plece în iarnă” scrie cotidianul MARCA.

În La Liga, Chicharito Hernandez a evoluat în sezonul 2014-2015 pentru Real Madrid şi a marcat de 9 ori în 33 de meciuri. Ulterior a ajuns în Bundesliga la Leverkusen, formaţie pentru care în două sezoane a punctat de 39 de ori. Revenit în Anglia, Javier Hernandez a evoluat pentru West Ham în ultimii doi ani, dar a marcat doar 13 goluri în 49 de meciuri.

În vârstă de 30 de ani, Chicharito mai are un an de contract cu West Ham United, dar în acest sezon a jucat doar în 869 de minute. 5 goluri are Javier Hernandez pentru londonezi în actualul sezon. 

Afla mai multe despre: chicharito hernandezvalencia 

viewscnt
Articole similare