Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost atacant dinamovist dă de pământ cu Octavian Popescu: ”Sunt sute ca el pe afară!” Mesaj direct către Gigi Becali: ”Pe ce să ceri 50 de milioane?”

Un fost atacant dinamovist dă de pământ cu Octavian Popescu: ”Sunt sute ca el pe afară!” Mesaj direct către Gigi Becali: ”Pe ce să ceri 50 de milioane?”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali speră să obţină zeci de milioane pe Octavian Popescu, dar un fost jucător de la Dinamo nu este de acord cu el.

Octavian Popescu a avut momente bune în sezonul trecut din Liga 1, dar în cele 3 meciuri din Liga naţiunilor nu a reuşit nimic notabil, el fiind titular doar în eşecul cu Bosnia, unde nu a reuşit să se evidenţieze.

Chiar dacă mulţi oameni din fotbalul românesc îl văd ca pe un jucător de perspectivă, Adrian Cristea nu este impresionat de Popescu şi a dezvăluit că suma de 50 de milioane pe care Gigi Becali o cere în schimbul tânărului jucător nu este justificată. 

Totuşi, ”Prinţul” a spus că îi place de jucătorul FCSB-ului şi i-a evidenţiat pe: Rareş Ilie, Horaţiu Moldovan şi Târnovanu. 

 ”Sunt sute ca el pe afară!”

”Fotbalul românesc e într-o beznă totală. E un întuneric total! Grav este că nu se vede nicio luminiţă. Nu ştim încotro ne îndreptăm. Cauzele sunt multiple. De la vârf, până la bază, la copii şi juniori.

În Brazilia şi Argentina, fiecare echipă are jucători talentaţi. Sunt sute de Octavian Popescu pe afară. Campionatul nostru e slab! Nu reprezintă nimic în Europa.

El a jucat doar la FCSB. În Europa joacă? Nu! În echipa naţională? Nu! Atunci pe ce să ceri 50 de milioane? La noi, mă mai uit doar la meciuri importante, nu pot să mă mai uit la Academica Clinceni cu Gaz Metan. Nu e o imagine bună ce se întâmplă cu aceste echipe. Îmi plac Octavian Popescu, Rareş Ilie, Horaţiu Moldovan, Târnovanu de la FCSB”, a spus Adrian Cristea, potrivit playsport. 

Afla mai multe despre: fcsb-octavian popescu-gigi becali 

viewscnt
Articole similare