Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost campion din Liga 1 spune că Rareş Ilie ar avea randament mai bun la FCSB: ”Să ştii că ar juca foarte bine acolo!”

Un fost campion din Liga 1 spune că Rareş Ilie ar avea randament mai bun la FCSB: ”Să ştii că ar juca foarte bine acolo!”

Rapid

Comentarii

Rapid a obţinut doar remiză cu Chindia în play-out, după 7 victorii în Liga 1, în play-out-ul competiţiei.

Adi Mutu a avut o serie de 7 victorii consecutive pe banca celor de la Rapid, dar Chindia Târgovişte s-a pus în calea lui. Rareş Ilie, unul dintre cei mai talentaţi jucători din Giuleşti nu a reuşit să marcheze contra Chindiei, dar s-a remarcat cu evoluţiile pe care le-a avut în actualul sezon din Liga 1. 

Ioan Andone, fost campion la CFR, este impresionat de talentul lui Rareş Ilie, dar şi de cel al lui Octavian Popescu. Fostul antrenor consideră că fotbalistul lui Mutu ar da un randament mai bun la FCSB. 

”Octavian Popescu este mai bun la ora actuală, dar să ştii că va juca foarte bine acolo!”

”Sunt la acelaşi nivel (nr. - Octavian Popescu şi Rareş Ilie), dar Octavian Popescu este mai bun la ora actuală. Dacă îl pui pe Rareş Ilie la FCSB, să ştii că va juca foarte bine”, a spus Ioan Andone, la Pro Arena.

Clasamentul play-out-ului este următorul: 1. Rapid – 39 de puncte, 2. Sepsi – 36, 3. FC Botoşani – 35, 4. UTA Arad - 29, 5. U Craiova 1948 – 28, 6. CS Mioveni - 28, 7. Chindia Târgovişte – 23, 8. Dinamo – 16, 9. Academica Clinceni – -5, 10. Gaz Metan Mediaş – -37.

Afla mai multe despre: rapid-fcsb-rareş ilie-ioan andone 

viewscnt
Articole similare