Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost coechipier de la Inter îi vede un viitor promiţător lui Cristi Chivu: ”Va ajunge un nume mare în lumea antrenorilor”

Un fost coechipier de la Inter îi vede un viitor promiţător lui Cristi Chivu: ”Va ajunge un nume mare în lumea antrenorilor”

Fotbal

Comentarii

Dejan Stankovic, fost coechipier cu Cristi Chivu la Inter, a discutat despre potenţialul fostului ”tricolor” ca antrenor.

Cristi Chivu este unul dintre jucătorii români cu cele mai impresionante performanţe din istorie. Oriunde a fost, fostul căpitan al naţionalei a câştigat trofee, cea mai notabilă reuşită a acestuia fiind tripla câştigată alături de Inter şi Mourinho, campionatul, Cupa Italiei şi Liga Campionilor, în 2010.

După ce s-a retras la Milano, Chivu a preluat echipa de juniori a lui Inter, fiind promovat uşor, uşor până la cea Primavera, a doua echipă după cea mare. Iar performanţele sale nu au trecut neobservate, fostul coleg Dejan Stankovic vorbind despre potenţialul său ca antrenor.

Un fost coechipier de la Inter îi vede un viitor promiţător lui Cristi Chivu

Înaintea returului dintre Steaua Roşie şi CFR, antrenorul echipei din Belgrad a vorbit şi despre prietenul Chivu. Sârbul a dezvăluit că încă ţine legătura cu fostul coleg şi l-a lăudat pentru parcursul avut până acum, ca antrenor.

”Da, discut cu Cristian Chivu, am văzut ce a reuşit el la echipa U17 a Interului şi a făcut o muncă excelentă. Este foarte mare lucru să ajungi să antrenezi o echipă precum Primavera a lui Inter şi cred că antrenorul Cristian Chivu va ajunge un nume mare în lumea antrenorilor români”, a declarat Dejan Stankovic.

Afla mai multe despre: intercristi chivudejan stankovic 

viewscnt
Articole similare