Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost coleg de la FCSB, uimit de alegerea lui Adi Popa de a semna cu Steaua: "M-a surprins. Eu nu m-aş duce!"

Un fost coleg de la FCSB, uimit de alegerea lui Adi Popa de a semna cu Steaua: "M-a surprins. Eu nu m-aş duce!"

Steaua

Comentarii

Lucian Filip (30 de ani), fost coleg mulţi ani cu Adi Popa (33 de ani) la FCSB, a comentat transferul său la Steaua şi a declarat că este surprins de alegerea pe care a făcut-o "Motoreta". Filip nu se aştepta ca Adi Popa să meargă în Liga 2, la Steaua, deşi se antrena cu echipa militară.

Un fost coleg de la FCSB, uimit de alegerea lui Adi Popa de a semna cu Steaua: "M-a surprins. Eu nu m-aş duce!"

Steaua a dat o lovitură de imagine şi l-a transferat pe Adi Popa, care era liber de contract şi, de mai mult timp, se antrena în Ghencea. Vestea că Popa a semnat cu Steaua a ajuns şi la urechile lui Lucian Filip, omul care a împrăţit pentru mulţi ani vestiarul de la FCSB cu "Motoreta".

Filip s-a declarat susprins de decizia lui Popa de a semna cu Steaua, având în vedere scandalul dintre clubului Gigi Becali, pentru care a jucat de două ori, şi Clubul Sportiv al Armatei. Mijlocaşul a spus că el nu ar putea juca pentru Steaua, deoarece nu se poate dezice de locul şi oamenii alături de care a cunoscut cele mai mari satisfacţii.

"M-a surprins alegerea lui, mai ales că el a jucat de două ori pentru FCSB. Prima oară am înţeles, a doua oară el chiar avea nevoie de club în acea perioadă mai mult decât avea clubul nevoie de el. Până la urmă e alegerea fiecăruia, dacă el crede că aşa e mai bine, eu nu prea am ce să comentez. (n.r. - tu ai juca acolo?) Nu, pentru că eu nu mă dezic de unde am jucat, unde am cunoscut cele mai mari satisfacţii", a spus Lucian Filip, la conferinţa de presă dinaintea meciului FCSB - Academica Clinceni.

Adi Popa a semnat cu Steaua

Adi Popa a jucat pentru echipa lui Gigi Becali, FCSB, între 2012 şi 2017, apoi între 2019 şi 2020. Alături de formaţia patronată de Becali, Adi Popa a trei titluri de campion, două Cupe ale României şi Supercupe a României. Cel poreclit "Motoreta" a jucat în grupele Europa League şi în primăvara competiţiei cu FCSB. Popa a jucat alături de FCSB şi în grupele Ligii Campionilor.

De miercuri, 22 septembrie, Adi Popa a semnat cu Steaua şi va juca pe noul stadion Ghencea, de unde vrea să se retragă.

Afla mai multe despre: lucian filipsteauafcsbadi popareactie 

viewscnt
Articole similare