Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost fotbalist de la FCSB, convins că Budescu şi Keşeru vor rămâne la echipă. ”Eu ştiu că nu vor pleca!”

Un fost fotbalist de la FCSB, convins că Budescu şi Keşeru vor rămâne la echipă. ”Eu ştiu că nu vor pleca!”

FCSB

Comentarii

Budescu şi Keşeru nu mai sunt pe placul lui Becali, iar patronul echipei a anunţat că vrea să scape de salariile celor doi fotbalişti.

FCSB este la 10 puncte de liderul CFR, iar şansele la titlu sunt tot mai mici. Becali vrea să rezilieze contractele lui Claudiu Keşeru şi Constantin Budescu, pentru a scăpa de salariile mari ale fotbaliştilor. Această decizie a venit după ce Becali a hotârât să restrângă bugetul, având în vedere că şansele la câştigarea campionatului sunt mici.

Totuşi, Florin Lovin, fost jucător la FCSB, crede că Budescu şi Keşeru vor continua la echipă, cel puţin până în vară. De asemenea, el este convins că cei doi nu vor pleca de la echipa bucureşteană la un alt club din Liga 1. 

”Eu ştiu că nu vor pleca!”

”Din ce ştiu şi eu, nici Budescu şi nici Keşeru nu vor pleca de la FCSB. În plus, nici nu au unde să se ducă acum. În iarnă este greu să găseşti vreun contract bun. Doar prin zona arabă, eventual. În plus, pentru FCSB cei doi vor fi foarte utili în play-off.

Când eşti la una dintre cele mai bune echipe din România, ai un salariu bun, ai condiţii de antrenament foarte bune, de masă, de deplasare, adică n-ai risca niciodată să iei o decizie în această iarnă, să rupi contractul şi să te duci unde. În România unde să mergi mai bine decât la FCSB? Iar în afară doar în ţările arabe, unde ai avea un salariu consistent, mai mare decât la FCSB”, a spus Lovin, la PRO X. 

Afla mai multe despre: fcsb-budescu-keşeru 

viewscnt
Articole similare