Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost internaţional român îl desfiinţează pe Rădoi în urma umilinţei cu Armenia: ”N-a citit două cărţi, dar învaţă să antreneze la echipa naţională”. Ce spune de FRF

Un fost internaţional român îl desfiinţează pe Rădoi în urma umilinţei cu Armenia: ”N-a citit două cărţi, dar învaţă să antreneze la echipa naţională”. Ce spune de FRF
Comentarii

Avalanşa de atacuri la adresa lui Rădoi continuă în urma umilinţei de miercuri seară cu Armenia. Marcel Puşcaş s-a alăturat şi el vocilor care îl critică dur pe fostul căpitan al FCSB-ului şi a discutat despre numirea sa ca selecţioner, pe care o vede incredibil de eronată.

Criticile la adresa lui Rădoi continuă să apară, în urma unui rezultat şi a unei prestaţii ce nu sunt demne de naţionala noastră. Pierderea cu Armenia ar putea fi începutul sfârşitului pentru aventura lui Rădoi ca selecţioner, după ce acesta nu a putut să închidă partida, în ciuda unui avantaj 2-1 în minutul 75.

Astfel, fostul jucător al FCSB şi Al Hilal ar putea părăsi deja naţionala, spre mulţumirea multor persoane din fotbalul românesc. Printre acestea, Marcel Puşcaş l-a contestat şi el puternic pe Rădoi şi a afirmat că nu înţelege numirea sa ca selecţioner, sau planurile celor de la FRF.

Marcel Puşcaş îl desfiinţează pe Rădoi în urma umilinţei cu Armenia

“Eu de un an tot spun că este inadmisibil modul în care a fost numit Mirel Rădoi la echipa naţională. Este inadmisibil ce se întâmplă că avem un astfel de selecţioner, este inadmisibil că îl avem pe Stoichiţă. Este inadmisibil modul în care FRF face experimente pe echipa naţională.

Cum poate să fie selecţioner un om care are 13 meciuri la echipa de club? Ce îl recomandă pe Mirel Rădoi să fie selecţioner? N-a citit două cărţi, dar învaţă să antreneze la echipa naţională. Spune mereu că jucătorii nu au înţeles ce le-a zis. Păi spune-le lucruri pe care le pot înţelege. Dar el ne explică despre modul în care vede fotbalul. Aia e doar în mintea lui şi a celor care l-au numit la naţională”, a spus Puşcaş, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: echipa naţionalăromâniamirel rădoiromânia armeniacalificări mondialmarcel puşcaş 

viewscnt
Articole similare