You are here:

Un fost internaţional român l-a remarcat pe Ouzounidis. ”Nu mă uimeşte! Cu puţină atenţie, erau deja campioni!”

Un fost internaţional român l-a remarcat pe Ouzounidis. ”Nu mă uimeşte! Cu puţină atenţie, erau deja campioni!”
Comentarii

Universitatea Craiova a reintrat în lupta pentru titlu după ce a reuşit să le învingă pe FCSB şi CFR Cluj.

Echipa condusă de grecul Marinos Ouzounidis se află la 4 puncte de liderul CFR şi la două de FCSB. Totuşi, forma prin care trece Craiova nu l-a surprins pe Florin Prunea. Fostul portar român îl cunoaşte pe antrenorul elen din perioada petrecută în Grecia, la Xanthi.

”Nu mă uimeşte (n.red. - forma bună a Universităţii Craiova), pentru că îl cunosc şi pe antrenor, l-am avut şi eu la Xanthi. Am lucrat cu el, îl ştiu pe Marinos, nu mă uimeşte deloc.

Eu cred că, cu puţină atenţie, erau deja campioni. Au pierdut punctele destul de uşor, mai ales în sezonul regulat, cu echipele din părtea inferioară a clasamentului”, a spus Florin Prunea, pentru ProSport.

După victoria contra celor de la FCSB, antrenorul grec a declarat că nu este mulţumit de jocul echipei sale. El a dezvăluit că la pauză i-a sfătuit pe jucătorii lui să fie mult mai relaxaţi. 

”Am câştigat meciul. Voiam cele trei puncte. Ştiam că va fi dificil. Am avut nişte oponenţi puternici care au fost pe primul loc până acum. În prima repriză nu am jucat foarte bine. Am fost mai agitaţi decât în mod normal. Le-am spus la pauză jucătorilor să se relaxeze. A doua jumătate a fost mai bună. Am pierdut multe mingi în prima repriză, iar FCSB s-a lansat la atac. În repriza a doua, am stat în spatele mingii şi asta ne-a dat spaţiu de atac.

Le-am spus jucătorilor să ne facem jocul, să încercăm să schimbăm câteva lucruri, să fim mai încrezători. Cum am spus cu CFR, mă aşteptam la un meci mai bun, ştiu că putem juca mai bine. Mai avem multe meciuri, urmează un meci foarte dificil împotriva celor de la Clinceni. Poate că ne vom pierde concentrarea după aceste două meciuri. Nu ne gândim la alte lucruri, suntem pe locul trei acum”, a spus Ouzounidis, după meciul cu FCSB.

În meciul următor din play-off-ul Ligii 1, Craiova sa deplasa pentru a juca partida contra Academicii Clinceni. 

Afla mai multe despre: ouzounidis 

viewscnt
Articole similare