Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost internaţional român, mesaj direct către Edi Iordănescu! ”Avem nevoie de Stanciu la echipă!”

Un fost internaţional român, mesaj direct către Edi Iordănescu! ”Avem nevoie de Stanciu la echipă!”

Echipa națională

Comentarii

Adi Popa îl chemă pe Nicuşor Stanciu la echipa naţională.

Echipa naţională traversează una dintre cele mai dificile perioade din istoria recentă. Tricolorii conduşi de Edi Iordănescu au înregistrat o singură victorie din cele 6 meciuri disputate în 2022, iar în Liga Naţiunilor au fost umiliţi de Muntenegru în cele două meciuri jucate, scor 0-5 la general. 

Stanciu s-a transferat în China şi nu a mai intrat în planurile echipei naţionale pentru acţiunea din Nations League, unde România a suferit. Totuşi, Adi Popa, fost internaţional, a precizat că Edi Iordănescu are nevoie de fostul jucător de la FCSB. 

Popa susţine că Stanciu e un jucător care ne poate câştiga meciuri. De asemenea, el consideră că nu contează aşa mult campionatul intern unde Nicuşor Stanciu evoluează şi l-a dat exemplu pe Banega. 

”Avem nevoie de Stanciu la echipă!”

”Nicuşor, care nu mai e Nicuşor, e Nicolae acum… Categoric, are nevoie naţionala de el! Dacă nu ai nevoie de el, jucător care îţi decide meciurile, de cine să ai?

Am văzut că au venit jucători din Coreea de Sud şi ne-au dat trei goluri. Astea sunt… E în Arabia, e în Coreea, dar Banega şi ăia prin Arabia ce fac, nu ştiu?”, a spus Adi Popa, pentru Pro Arena.

 

Afla mai multe despre: românia-edi iordănescu-stanciu 

viewscnt
Articole similare