Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost internaţional ucrainean vrea să-l asasineze pe Putin: "Îi voi tăia gâtul. Abia atunci va fi pace mondială". Ce plan are Oleksandr Aliyev

Un fost internaţional ucrainean vrea să-l asasineze pe Putin: "Îi voi tăia gâtul. Abia atunci va fi pace mondială". Ce plan are Oleksandr Aliyev
Comentarii

Fostul internaţional ucrainean Oleksandr Aliyev, 37 de ani, a dezvăluit ce ar face dacă ar avea ocazia să îl întâlnească pe Vladimir Putin.

Născut în Rusia, în regiunea Khabarovsk, fostul mijlocaş legitimat şi la Dinamo Kiev a declarat că este pregătit să îl ucidă pe liderul de la Kremlin, Vladimir Putin.

"Îi voi spune un singur lucru: <<Eşti un şacal, nu ai nimic în suflet!>>.

Înainte să mă întâlnesc cu el, desigur, voi fi hărţuit de securitate. Nu ştiu unde o voi ascunde, dar o pot ascunde şi doar îi voi tăia gâtul. Atunci va fi pace mondială.

Cu un cuţit? Nu, nu poţi purta un cuţit la tine, dar se poate face altceva. Voi folosi o lamă" , a declarat Oleksandr Aliyev pentru site-ul sport.ua.

La începutul acestei luni, fostul fotbalist a surprins cu alte declaraţii date în presă. Oleksandr Aliyev a dezvăluit că nu mai ţine legătura nici cu părinţii săi, care susţin invazia Rusiei în Ucraina.

"La început, vorbeam cu părinţii mei, dar acum nu mai comunicăm. Ei se uită la televizor în Rusia şi văd totul complet diferit. Văd că avem fascişti, nazişti şi hoţi în Ucraina. Da, se fură în Kiev, dar încercăm să combatem asta.

Le-am spus părinţilor ce am văzut. Că s-a tras spre mine, dar nu mi-a fost frică. Voi continua să-mi apăr ţara. Vreau ca aici să trăiască, în pace, copiii mei şi să nu văd lacrimi în ochii lor.

Părinţii mei nu mă cred. Asta e cel mai trist. Am luat mitraliera după propunerea unui prieten. Dorm 4-5 ore pe zi şi după aceea mă întorc la treabă" , a spus Aliyev.

Legitimat la Dinamo Kiev din 2002 până în 2010 şi din 2011 până în 2013, Aliyev a cucerit patru titluri de campion, patru Cupe şi patru Supercupe ale Ucrainei. În cariera sa, fostul mijlocaş central a mai evoluat pentru echipe importante din estul Europei, printre care Lokomotiv Moscova, Anzi şi Dnipro.

  • Aliyev are 6 goluri marcate în cele 28 de meciuri jucate pentru naţionala Ucrainei

Afla mai multe despre: aliyev 

viewscnt
Articole similare