Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost jucător al Craiovei a confirmat negocierile cu Dinamo! ”Antrenorul mă vrea!”

Un fost jucător al Craiovei a confirmat negocierile cu Dinamo! ”Antrenorul mă vrea!”
Comentarii

Fostul fundaş dreapta de la Universitatea Craiova, Ivan Martic, a dezvăluit că a fost ofertat de Dinamo.

Martic se află în ultimele zile de contract cu Sion şi a primit o propunere concretă din partea lui Dinamo, iar acum, fotbalistul trebuie să ofere un răspuns. Totuşi, fostul fundaş al lui Dinamo are pretenţii salariile ridicate pentru clubul din Ştefan cel Mare. El a cerut 10.000 de euro pe lună, sumă pe care nu o poate satisface clubul din Liga 1.

Potrivit GSP, cele două părţi negociază în continuare şi încearcă să ajungă la o înţelegere. Sursa menţionată a scris că mutarea ar putea fi făcută chiar marţi seara. 

”Antrenorul de la Dinamo mă doreşte foarte mult. Dar, având în vedere situaţia, plus relaţia mea cu Universitatea Craiova, nu ştiu ce va fi. Vom vedea ce va fi zilele viitoare. A fost un an 2021 greu şi sper să încep bine acum. Aştept şi discut cu noi cluburi”, a transmis Martic, pentru GSP.

În această săptămână, Martic se va despărţi de clubul elveţian Sion. Fotbaliştul a pierdut echipa, deoarece a fost nevoit să facă un stagiu militar timp de 3 luni. 

”În Elveţia este obligatoriu. Acum, am terminat, slavă Domnului!”

Martic a jucat pentru Craiova 75 de partide, a marcat 5 goluri şi a oferit 7 pase decisive. El a mai evoluat în carieră pentru echipe precum: St. Gallen, Schaffhausen, Hellas Verona, Spezia, Rijeka, CSU Craiova şi Sion.

Afla mai multe despre: u craiova-martic-dinamo 

viewscnt
Articole similare