Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost jucător de la Galatasaray, cuvinte de laudă la adresa lui Cicâldău în Turcia! ”Este potrivit pentru nivelul de aici!” Unde ar trebui să mai lucreze românul

Un fost jucător de la Galatasaray, cuvinte de laudă la adresa lui Cicâldău în Turcia! ”Este potrivit pentru nivelul de aici!” Unde ar trebui să mai lucreze românul
Comentarii

Transferul lui Alexandru Cicâldău la Galatasaray este aproape să se concretizeze.

Mijlocaşul Craiovei a plecat sâmbătă, alături de impresarul său, Giovanni Becali, în Turcia, după ce Fatih Terim şi-a manifestat interesul faţă de el. Stancu a evoluat pentru Galatasaray în perioada 2011-2012, iar turcii i-au plătit lui Gigi Becali în schimbul semnăturii sale 5 milioane de euro. Fostul atacant al naţionalei l-a lăudat pe decarul oltenilor pentru calităţile pe care le posedă. 

”Cicâldău şutează foarte bine, dar este şi foarte tehnic. Are o viziune excelentă de joc. Este un jucător ideal pentru centrul terenului. Este unul dintre jucătorii de bază de la echipa naţională a României şi este potrivit pentru nivelul Galatasaray. Încă mai poate evolua. 

”Trebui să mai îmbunătăţească pe partea defensivă!”

Trebui să mai îmbunătăţească pe partea defensivă. Va trebui să înveţe să fie mai dur. Este un jucător puternic din punct de vedere fizc, dar dacă mai creşte puţin şi la agresivitate, va deveni un jucător ideal pentru Galatasaray. L-aş asemăna cu Selcuk Inan. Ne vom întâlni când va veni în Turcia. Trebuie să muncească mult şi să aibă răbdare”, spus Bogdan Stancu, pentru beIN Sports.

Galatasaray nu s-a înţeles cu Slavia Praga pentru transferul lui Nicolae Stanciu şi s-a reorientat spre Alexandru Cicâldău. Telekom Sport a aflat că Universitatea Craiova va încasa 6.5 milioane de euro, iar o parte din sumă va ajunge şi la Farul Constanţa. 

Afla mai multe despre: cicâldău-galatasary-craiova 

viewscnt
Articole similare