Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost jucător de la PSG şi-a pierdut toţi banii la pariuri şi este nevoit să lucreze ca şofer de Uber

Un fost jucător de la PSG şi-a pierdut toţi banii la pariuri şi este nevoit să lucreze ca şofer de Uber
Comentarii

După ce a jucat pentru Paris Saint-Germain în sezonul 1996-1997, jucătorul portughez Daniel Kenedy şi-a pierdut toţi banii la pariuri şi jocuri de noroc. Pentru a supravieţui, fostul fotbalist, acum în vârstă de 50 de ani, este şofer de Uber, relatează RMC Sport.

A jucat la PSG, dar a pierdut banii la pariuri şi acum este şofer de Uber

Ruinat după ce şi-a pierdut toţi banii la pariuri şi în cazinouri, după cum a explicat el însuşi pentru ziarul Record în 2020, Daniel Kenedy a ajuns să lucreze ca şofer de Uber în Portugalia.

"Prima mea zi. Astăzi voi începe prima mea zi la Uber şi sper că va fi o zi foarte fericită pentru mine", a dezvăluit fostul fotbalist la începutul lunii iunie, în comentarii relatate de site-ul Correio da Manha.

Nu întotdeauna exemplar în timpul carierei sale de fotbalist - un test pozitiv la un produs dopant l-a privat de biletul pentru Cupa Mondială din 2002 cu Portugalia, Daniel Kenedy a avut dificultăţi în a se descurca după sfârşitul carierei sale.

Deşi a urmat o scurtă reconversie profesională ca antrenor între 2015 şi 2017, fostul fotbalist a devenit cunoscut mai ales pentru participarea sa la un reality show Big Brothers Famomos în 2022. Dar de atunci, situaţia sa nu s-a îmbunătăţit, iar acest loc de muncă de şofer este tot ce i-a mai rămas.

"Am visele mele. Visul meu este fotbalul, îmi place fotbalul. Dar visele mele se apropie cu paşi repezi. Astăzi, îmi voi începe munca la Uber cu multă onoare şi demnitate", a explicat fostul mijlocaş al lui PSG.

În mod evident, această nouă activitate nu a fost suficientă pentru a-l ajuta să se pună pe picioare şi să evite problemele juridice. Miercuri, un tribunal portughez l-a declarat insolvabil pe Daniel Kenedy din cauza numeroaselor sale datorii. După cum relatează Correio da Manha, fostul jucător al PSG datorează 195.729 de euro creditorilor săi, dintre care aproape 40.000 de euro către fiscul portughez şi securitatea socială.

Afla mai multe despre: psgfotbalpariuri 

viewscnt
Articole similare