Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost jucător de la Real Madrid îl face praf pe "noul Messi": "Riscă să nu câştige niciun trofeu cu el"

Un fost jucător de la Real Madrid îl face praf pe "noul Messi": "Riscă să nu câştige niciun trofeu cu el" galerie foto

Juventus

Comentarii

Paulo Dybala (25 de ani) este considerat fotbalistul care le poate călca pe urme lui Kun Aguero şi Lionel Messi în naţionala Argentinei. Abilităţile demonstrate de Dybala dus până în punctul în care el a fost numit "noul Messi", dar nu toată lumea este de acord.

Antonio Cassano, fost jucător la marile cluburi din Italia, dar şi la Real Madrid, a avut cuvinte dure la adresa atacantului de la Juventus. În cadrul emisiunii Tiki Taka de la televiziunea italiană Media Set, Cassano şi-a exprimat opinia faţă de Dybala. 

"Am auzit că Dybala a fost numit "fenomenal" sau "noul Messi" în ultimii doi sau trei ani. Cum am spus şi în trecut, rămâne un jucător bun în opinia mea. Totuşi, dacă Juventus contează pe el riscă să nu câştige niciun trofeu în acest sezon"

Dybala, cotat la 85 de milioane de euro, a fost la un pas să plece de la Juventus în vară, dar în cele din urmă a rămas la "bătrâna doamnă" după ce nu a acceptat ofertele salariale de la Manchester United şi Tottenham. În sezonul actual, argentinianul a jucat în patru partide şi a oferit un assist. 

Cassano (37 de ani) nu a mai jucat din 2017, ultima oară fiind legitimat la Hellas Verona. De-a lungul carierei însă, el a îmbrăcat tricoul multor echipe importante din Italia, precum AS Roma, AC Milan sau Inter Milano. Timp de doi ani, între 2006 şi 2008, Cassano a jucat la Real Madrid, pentru care a marcat doar două goluri. 

Afla mai multe despre: dybala 

viewscnt
Articole similare