Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost jucător din Ştefan cel Mare încă mai are speranţă! ”Se va salva Dinamo. Asta e clar!”

Un fost jucător din Ştefan cel Mare încă mai are speranţă! ”Se va salva Dinamo. Asta e clar!”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo va încheia anul pe ultimul loc în clasament, iar clubul traversează una dintre cele mai dificile perioade din istorie.

Clubul din Ştefan cel Mare a crezut că aducerea lui Mircea Rednic va îmbunătăţi situaţia în clasament, dar ”Puriul” nu a obţinut rezultatele care au fos dorite şi a fost demis. Acum, în locul lui, conducerea lui Dinamo l-a adus pe Flavius Stoican, care se află la al treilea ”descălecat” în ”Ştefan cel Mare”.

Fostul portar al lui Dinamo, Cristi Munteanu, e convins că echipa se va salva de la retrogradare şi are încredere în calităţile lui Stoican de antrenor. 

”Se va salva Dinamo. Asta e clar!”

”Nu m-am aşteptat, a fost o surpriză pentru mine atunci când am văzut numirea lui Mircea Rednic pe funcţia de antrenor principal. Eram ferm convins că Rednic va redresa situaţia şi va aduce rezultate. Uite că lucrurile nu stau aşa, niciodată nu se potriveşte socoteala de acasă cu cea din piaţă, şi iată că Dinamo e la al treilea antrenor în jumătate de an. Stoican e un antrenor tânăr, care are entuziasm. Cred că va reuşi să evite retrogradarea cu Dinamo, sunt convins. 

Nu-mi închipui fotbalul românesc fără Steaua sau Dinamo în Liga 1. Chiar şi fără Rapid, dar uite că fără Rapid, Liga 1 s-a descurcat. Chiar dacă Dinamo e pe locul 10, 12, 14, e acolo în campionat şi într-un derby cu Rapid, cu CFR, atrage atenţia şi sunt mulţi fani care urmăresc asta.  

Nu cred că vor retrograda! Am încredere în Stoican, e un antrenor tânăr, un antrenor care arde pe bancă. Îl cunosc, am fost colegi la Dinamo. Vă mai spun ceva, Dinamo nu a avut un lot atât de slab pe cât arată poziţia în clasament. Asta e clar! Am mai văzut glume pe la televizor că se măreşte numărul de echipe doar ca să o scape pe Dinamo. Nu! Dinamo are nişte jucători pe care nu-i recomandă poziţia în clasament.

Cu o pregătire bună de iarnă, un echilibru în birourile clubului şi linişte în vestiar, cred că Dinamo se va salva. Asta e clar. Ceea ce a rupt interesul campionatului e că CFR s-a distanţat prea mult, lupta de la vârf s-a cam încheiat, din punctul meu de vedere, e diferenţă prea mare de puncte, aşa că interesul mai mare din campionatul nostru e lupta de jos, unde e implicată Dinamo”, a spus Cristi Munteanu, pentru sport.ro.

Ioan Andone aruncă săgeţi către jucătorii lui Dinamo 

”Bineînţeles că ar trebui să le fie ruşine să iasă din casă de sărbători. În Italia, cred că îi strângea lumea de gât… Păi, în Italia nu ieşeai pe stradă! Vorbeam cu Radu Ştefan, care e dinamovist şi are două echipe de suflet, Dinamo şi Lazio… Când pierdeau un meci la Lazio, le era frică să iasă la o pizzerie! Stăteai în casă, mâncai acasă, îţi vedeai de treaba ta!”, a declarat Andone, potrivit AntenaSport. 

Afla mai multe despre: dinamo-rednic-munteanu-stoican 

viewscnt
Articole similare