Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost jucător străin din Liga 1, din nou în mijlocul unui scandal de proporţii: ”Mie nu-mi închide nimeni gura!” Ţi-l mai aminteşti?

Un fost jucător străin din Liga 1, din nou în mijlocul unui scandal de proporţii: ”Mie nu-mi închide nimeni gura!” Ţi-l mai aminteşti? galerie foto

Superliga

Comentarii

Fostul jucător al echipei FC Vaslui, Carlo Costly l-a criticat dur pe selecţionerul columbian al Hondurasului, Jorge Luis Pinto.

Un fotbalist controversat, dar bun, Carlo Costly continuă să ţină prima pagină şi după plecarea din România. Fostul atacant de la FC Vaslui este descris de presa din ţara sa natală drept ”un fotbalist bun, dar capricios şi polemic”, iar în ultimele zile a ţinut să-şi respecte renumele.

Costly a intrat într-un conflict deschis cu selecţionerul columbian al Hondurasului, Jorge Luis Pinto. Fostul atacant al Vaslului l-a pus la zid pe acesta din urmă: ”Niciun hondurian nu ştie cum îl cheamă. E deja de domeniul trecutului pentru fotbalul din ţara noastră” a declarat Carlo.

El contestă vehement faptul că Pinto a renunţat la serviciile experimentatului Noel Valladares: ”Dacă aţi ştii cum arată Whatsapp-ul meu şi conversaţiile mele cu colegii mei despre Pinto. Eu sunt un tip polemic, am un caracter puternic, iar multora nu le place asta. Dar când cineva ma jigneşte, îi răspund cu aceeaşi monedă. Eu spun adevărul, chiar dacă asta îi doare pe unii. E un tip prea mândru, prea agitat şi se bagă în toate. Iar asta atrage probleme. L-a tratat foarte urât pe Noel Valladares şi l-a retras din naţională. Ştia că Noel este un fotbalist care da absolut totul pentru culorile echipei naţionale şi după un meci a dat vina pe el, apoi l-a retras practic din naţională. Noel nu vrea să vorbească despre asta, pentru că e un tip prea bun. Dar vorbesc eu pentru el, mie nu-mi închide nimeni gura” a tunat Carlo Costly.

Fostul jucător de la FC Vaslui nu s-a retras încă din activitate. La 37 de ani a semnat cu Platense, formaţia la care s-a lansat în fotbalul mare.

El a mai jucat în cariera sa pentru Belchatow, Birmingham, FC Vaslui, Atlas, Veria, Guizhou Zhicheng, Gaziantepspor, Olimpia sau Marathon. Are 77 de selecţii în echipa reprezentativă şi 32 de goluri marcate, fiind unul dintre cei mai buni marcator din istoria acestei reprezentative.

Carlo Costly a jucat la Vaslui în 2010, an în care a reuşit 4 goluri în 10 partide în Liga 1. A plecat din România pe neaşteptate, când se spune că a intrat într-un conflict cu interlop local, care l-ar fi ameninţat cu pistolul. 

Afla mai multe despre: carlo costlyfc vaslui 

viewscnt
Articole similare