Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost jucător ucrainean de la Arsenal s-a înrolat în armată! ”Oraşe întregi sunt bombardate şi distruse, oamenii rămân fără gaz!”

Un fost jucător ucrainean de la Arsenal s-a înrolat în armată! ”Oraşe întregi sunt bombardate şi distruse, oamenii rămân fără gaz!”

Diverse

Comentarii

Fostul fundaş ucrainean la Arsenal, Oleg Luzhnyi, care în prezent este antrenor, a decis să îşi lase meseria şi să se înroleze în armată, după ce ţara lui a fost alocată de Rusia.

El a anunţat recent că nu îşi va lăsa semenii la anaghie şi a relatat cum se prezintă situaţia din Ucraina după 13 zile de asediu. Fostul fotbalist vrea să facă tot posibilul să nu îşi abandoneze semenii şi anunţă că ucrainenii nu vor să cedeze în faţa ruşilor invadatori. 

 ”Oraşe întregi sunt bombardate şi distruse, oamenii rămân fără gaz!”

Ca toţi ucrainenii devotaţi, acum sunt în Ucraina, cu toţi oamenii noştri apărând patria noastră. M-am alăturat Forţei de Apărare Teritorială. Situaţia este foarte tensionată, sună sirena de trei-patru ori pe zi, chiar şi noaptea. Oamenii trebuie să alerge frenetic la adăposturi. Femeile cu copii mici, care nu înţeleg ce se întâmplă, sunt îngrozite.

Oraşe întregi sunt bombardate şi distruse, oamenii rămân fără gaz, electricitate, apă şi alimente. Naţiunea noastră este mai unită ca niciodată. Nu ne vom da bătuţi. Toată lumea încearcă să ajute în cel mai bun mod posibil”, a declarat Oleg Luzhniy, potrivit Mirror.

Oleg Luzhnyi a colaborat de mai multe ori cu Dinamo Kiev şi are de gând să se întoarcă în Anglia, dar nu înainte ca situaţia din Ucraina să se calmeze. El a jucat în Anglia pentru Arsenal în perioada 1999-2003. 

Afla mai multe despre: ucraina-rusia-arsenal 

viewscnt
Articole similare